eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Stort, lyst værelse tæt ved Odense Universitet udlejes til ikke-rygende, afslappet gut.

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Carl Blochs Vej 13, 5230 Odense M
Husleje:
kr. 2.000
Depositum:
kr. 4.000
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
17 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
-
+ Læs mere

Beskrivelse

Værelset ligger:
Tæt på Universitet og alt andet. Værelset ligger på Carl Blochs Vej ca. 200 meter fra Rosengårdscentret, kun 2 km fra universitet, og ikke mere end 10 minutters cykling fra Odense centrum

Værelset og lejligheden.
Værelset er ca. 17 m2, med lyse trægulve og rullegardiner, og er en del af en 3-værelses lejlighed.. Lejligheden er delt af en stor gang, så værelset ligger for sig selv i lejligheden, så du kan let være dig selv. Yderligere er værelset i gavlen af bygningen og i toppen på 2. etage. Så du har ingen naboer!

Faciliteter i og udenfor lejligheden.
Mht. til bade/toilet-, madlavnings- og vasketøjs-faciliteter, så hører der et stort fælles vaskerum til bygningen. Vi skal dele både badeværelse og køkken, som begge er relativt ny-renoverede rum, men du får dit he...lt eget køleskab i køkkenet eller på værelse alt efter hvad du foretrækker. Der er et gigantisk gulv-til-loft garderobeskab i entréen, så du behøver ikke at tænke på skabsplads eller garderobeplads. Ydermere så deles vi om en 30 megabit internetforbindelse..

Hvem er jeg?...og du?
Jeg selv er 37, ikke-ryger og jeg arbejder fuldtids for Falck. Jeg bruger en smule tid på at træne i Fitness World (800m. væk), på at cykle og på at hænge ud med gutter og familie. Personlighedsmæssigt er jeg et meget glad, positivt og åbent menneske, med en afslappet natur. Jeg gør en ære i at være tolerant og at se det bedste i folk plus jeg forsøger at leve et liv uden drama. Jeg foretrækker, at den beskrivelse også passer på dig, for det gør nok dagligdagen lidt sjovere for os begge to :)

Tidligere lejeres erfaringer.
Jeg har haft en del lejere, der alle har været ekstremt glade for at bo her. Så hvis du vil tale med nogen af dem, for at høre mere om hvordan jeg er som lejligheds-makker, så er jeg mere end villig til at sætte dig i forbindelse med dem.
Hvornår og hvor meget?
Værelset bliver ledigt her d. 1. april 2015. Lejen for værelset bliver 2000 kr. og indskuddet er 2 måneders leje. Derudover, så deles vi 50/50 om alle andre lejlighedsudgifter som fx Internet, vand, varme, etc.

Hvis det lyder som noget for dig eller du har spørgsmål, så kontakt mig

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Mand
Alder:
24 - 50
Renlighed:
Alle er velkomne
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Fester aldrig, En gang imellem
+ Læs mere