eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Opret en gratis boligsøger profil

Det tager kun 2 min!

Søg efter din drømmebolig

Søg blandt de mange 1000 ledige boliger

Kontakt udlejeren

Aftal detaljerne med udlejer og flyt ind!

Nye boliger hver eneste dag

Der kommer dagligt mange nye lediger boliger til leje

Her kan du læse mere om de forskellige boligportaler

En af de største boligportaler i Danmark

En boligportal, eller en boligside som det også bliver kaldt, er en side hvor man kan finde lejligheder og lejeboliger til leje. Der findes rigtig mange forskellige, men den største har været på markedet siden 1999.

En boligportal er kendetegnet ved at man har en hel samling af alle de ledige lejemål eller ejendomme der findes på et marked. De bliver dagligt opdateret med nye emner, og derfor kan man som søger konstant holde sig et ordentligt overblik over markedet. På langt de fleste der kan man opsætte en masse søgekriterier og så blive notificeret så snart der kommer en bolig som matcher ens ønsker. Man kan også søge og filtrere på en masse parametre som hjælper dig med at finde lige præcis den bolig du leder efter.

En boligportal er en type af hjemmeside eller platform, der tillader folk at søge efter og liste boliger til salg eller leje. Boligportaler giver ofte detaljerede oplysninger om boliger, herunder billeder, beskrivelser, beliggenhed og priser, samt muligheden for at kontakte ejendomsmæglere eller ejere direkte. Målet med en boligportal er at gøre det nemmere for folk at finde den perfekte bolig og gøre processen let og overskuelig

Man kan finde en lejlighed på følgende måde:

  1. Søge udfra det område man ønsker at bo i
  2. Lave en filtrering på økonomien så den passer ens budget
  3. Lave en filtrering på størrelsen af lejligheden man ønsker
  4. Kontakte de relevante udlejere som matcher ens krav
  5. Være aktiv konstant. På den måde kan man reagere først

På de fleste af de danske boligportaler skal man betale et abonnement for at kunne kontakte de ledige boliger. På langt de fleste sider kan man få en billigere pris hvor man kan prøve det inden man vælger at fortsætte

Langt de fleste er bygget på en meget smart og brugervenlig måde, som gør det let for dig som boligsøgende at finde det du leder efter. Lang de fleste boligportaler tilbyder også en email service hvor du så vil modtage en ny mail hver gang der kommer en bolig som matcher dine ønsker og krav. Det kan være et meget effektivt værktøj som kan øge dine muligheder ret markant. Derfor anbefaler vi altid at man tilmelder sig de forskellige email services da de som oftest er gratis og så kan man vælge at betale når der så først kommer en bolig man gerne vil kontakte.

På langt de fleste sider er der et bredt udvalg af lejligheder i København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding og Aalborg. De fleste byer er som regelt godt dækket ind med et rigtigt fint udvalg som gør din søgning lettere og hurtigere.

Markedet for lejeboliger

Der har også løbende i de sidste mange år kommet endnu flere lejeboliger til leje på markedet. For bare 5 år siden var der omkring 7-8000 ledige lejligheder, det tal er siden steget til over 13.000, så lejebolig markedet er i vækst. Det er der mange årsager til, men en af dem er at det er blevet meget populært at bo til leje, så udbuddet er stødt stigende. Det er heldigvis ikke kun en tendens der ses i de store byer, men næsten i alle byer - så du har gode muligheder for at finde en lejlighed til leje, hvad enten du søger i Køge eller Skørping.

I Danmark har vi rigtig mange lejebolig portaler. Hvert år kommer der flere til - og de allesammen er bygget på næsten samme måde. 10 år tilbage var der kun 2-3 store portaler som havde alle de ledige boliger. I dag er vi nok oppe på 8-10 store som hver især har deres boliger liggende. Mange af dem har en del boliger til fælles, og enkelte andre har deres eget unikke indhold hvor udlejeren kun vælger at have det liggende på deres side. Det er der ganske få af, men de findes.

Hvem driver boligportalerne?

Mange af boligportalerne bliver drevet af store virksomheder som har eksisteret i en del år. De fleste gør en stor indsats for at hjælpe dig som boligsøgende med at finde et nyt hjem hurtigst muligt, men der er også få - som prøver at udnytte den desperate situation som mange befinder sig i når de søger bolig.

Hvordan finder jeg ud af om en boligportal er seriøs?

Der er en del forskellige måder du kan bruge for at finde ud af om en af de boligsider du søger på er seriøse og sat i verden for at hjælpe dig eller snyde dig. Du kan bla:

  1. Kigge på Trustpilot og få en indikation om troværdigheden
  2. Bruge Facebook til at få folks erfaringer
  3. Kigge på boligerne og fornem og de er realistiske
  4. Søg på deres regnskaber og undersøg personerne bag
  5. Google er din ven! Søg på navnet og ser hvad andre siger

Det er nogle af de måder hvor du kan undersøge om den boligportal du er i gang med at søge på om den er realistisk og ikke bare et stort bluffnummer.

Kan man finde en lejlighed på boligsiderne?

Ja det kan man sagtens. Men som beskrevet oppe over så kræver det også at du sætter dig ind i tingene og gør dit forarbejde grundigt. En godt fundament og gode overvejelser fra din side af, gør at din leje proces vil føles bedre og mere overskueligt. Det kan også anbefales at bruge facebook når du leder efter en lejlighed. På facebook er der tit en masse mennesker som udlejer deres bolig i kortere eller længere perioder. Derfor så kan det sagtens give mening at bruge dem sideløbende med at du bruger de forskellige boligportaler. Men for din egen skyld, så pas på med at oprette dig alt for mange steder af gangen - det kan hurtigt virke uoverskueligt da mange af de forskellige sider har de samme ord i deres navne og dermed også hurtigt kan blive forvekslet med hinanden som gør at du måske misser en vigtig besked fordi du troede det var på en anden boligside at du fik en besked.

Med de ord så vil vi godt ønske dig rigtig god boligsøgning - og du skal bare blive ved så skal du nok finde et sted at bo.

Du kan se et stort udvalg af ledige lejligheder på her

Ledige værelser i København

Ledige lejligheder i København