Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Boligportal

En af de største boligportaler i Danmark

En boligportal, eller en boligside som det også bliver kaldt, er en side hvor man kan finde lejligheder og lejeboliger til leje. Der findes rigtig mange forskellige, men den største har været på markedet siden 1999.

En boligportal er kendetegnet ved at man har en hel samling af alle de ledige lejemål eller ejendomme der findes på et marked. De bliver dagligt opdateret med nye emner, og derfor kan man som søger konstant holde sig et ordentligt overblik over markedet. På langt de fleste der kan man opsætte en masse søgekriterier og så blive notificeret så snart der kommer en bolig som matcher ens ønsker. Man kan også søge og filtrere på en masse parametre som hjælper dig med at finde lige præcis den bolig du leder efter.

På de fleste af de danske boligportaler skal man betale et abonnement for at kunne kontakte de ledige boliger. På langt de fleste sider kan man få en billigere pris hvor man kan prøve det inden man vælger at fortsætte

Langt de fleste er bygget på en meget smart og brugervenlig måde, som gør det let for dig som boligsøgende at finde det du leder efter. Lang de fleste boligportaler tilbyder også en email service hvor du så vil modtage en ny mail hver gang der kommer en bolig som matcher dine ønsker og krav. Det kan være et meget effektivt værktøj som kan øge dine muligheder ret markant. Derfor anbefaler vi altid at man tilmelder sig de forskellige email services da de som oftest er gratis og så kan man vælge at betale når der så først kommer en bolig man gerne vil kontakte.

Du kan se et stort udvalg af ledige lejligheder på Østerbro her Du kan se et stort udvalg af ledige lejeboliger på Amager her og i Roskilde her

De fleste af boligparterne kræver også du betaler et lille medlemskab som giver dig fuld adgang til alle funktionaliteterne på siden. De fleste steder løber det som et abonnement som du kan opsige når du har lyst.

God boligjagt på boligportalerne