Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

{(GoogleLandingPage).Points4.Header}

There are many new homes available for rent every day

Delebolig Odense

Søger du bolig i H.C. Andersens hjemby? Odense er Danmarks tredjestørste by og har meget at byde på både til børnefamilierne, den studerende, den arbejdende og den ældre. Beliggende centralt i Fyn med kort afstand til både Sjælland og Jylland er Odense en attraktiv by at bosætte sig i både erhvervsmæssigt og bylivsmæssigt.

Gå sammen om en bolig

Odense er en storby i Danmark og 200.000 danskere bor allerede i byen. Dermed kan der godt være rift om lejeboligerne. Er du for eksempel studerende kan det være svært at finde en bolig, som passer til et budget på SU. Derfor vil det være en god idé at finde en delebolig. En delebolig er en bolig du deler med en anden person. Du man enten gå sammen med en ven om at leje en lejlighed sammen - og dermed også flytte ind sammen, men du kan også leje dig ind på et værelse i en anden persons lejlighed, hvor vedkommende allerede bor i lejligheden. Begge scenarier kan betegnes som leje af en delebolig.

Fordelen ved at finde en delebolig er, at man er flere om at dele boligens udgifter, og dermed vil det være billigere per person, end hvis man skulle sidde i boligen alene. Derfor er dette en oplagt mulighed for personer som gerne vil spare lidt på huslejen, og dermed have penge til andre ting.

Når du bor i Odense

Når du bor i Odense vil du kunne bruge din fritid på Odenses mange attraktioner. Klassikerne H.C. Andersens og den Fynske Landsby er altid et godt bud for børnefamilierne. ?For de café-glade personer har Odense centrum mange hyggelige steder, hvor man kan nyde en brunch med veninderne eller få en øl eller to i weekenden. Odense er fuld af liv, men det er også muligt at komme lidt ned i gear og få nogle stille stunder i nogle af Odenses mange grønne arealer. Så om man er til byliv eller ro kan man få begge i Odense.

Find en delebolig

Søger du en delebolig kan du søge på både værelser i eksisterende deleboliger og lejligheder, der vil være perfekte til deleboliger lige her på findroommate.

Available rooms in Odense

Available flats in Odense