eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Opret en gratis boligsøger profil

Det tager kun 2 min!

Søg efter din drømmebolig

Søg blandt de mange 1000 ledige boliger

Kontakt udlejeren

Aftal detaljerne med udlejer og flyt ind!

Nye boliger hver eneste dag

Der kommer dagligt mange nye lediger boliger til leje

Delebolig Roskilde

Med ca. 30 km til København er Roskilde en by som i de senere år er blevet voldsom populær at bosætte sig i. Du bor tæt på hovedstaden og alle dens mange tilbud er blot en kort togtur eller biltur væk, men Roskilde er samtidig en by, der i sig selv har mange attraktioner. Af de mest kendte er selvfølgelig Roskilde festival, Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Med en bymidte fuld af caféer, butikker og grønne arealer er der altid liv i byen.

Vil du bo i Roskilde?

50.000 danskere har allerede bosat sig i Roskilde og dermed er byen en af de større byer i Danmark. Fordi byen er blevet så populær kan det være svært at finde en bolig. Derfor kan det være en fordel at finde en delebolig, altså en bolig, du kan dele med en eller flere andre. En delebolig kan være både en lejlighed eller hus, som du lejer. Fordi huslejen ofte vil være for stor at sidde med alene, kan du finde en lejer til de ekstra værelser, du selv har i overskud i boligen. Dermed er I lige pludselig flere om at dele alle udgifterne med boligen, hvilket kan være en stor fordel hvis man ønsker at spare nogle penge på boligfronten. De lejligheder der er nemmest at få fingrene i er ofte de store, dyre lejligheder, som går over budgettet for mange. Derfor vil man nemt kunne finde en bolig ved at gå efter disse lejligheder. Til en stor 4 værelses lejlighed vil det dermed være en klar fordel at finde 2-3 andre boligsøgende som man kan gå sammen med om at leje lejligheden. Man får dermed hvert sit værelse, og deler fællesarealer som køkken og badeværelse. Så spring ventelisterne over og find en god stor delevenlig lejlighed, og gør det til en delebolig. Der er penge at spare samtidig med at det socialt er en kæmpe gevinst med roommates at dele hverdagen med.

Find roommates til din delebolig

Mangler du roommates til din delebolig? Eller vil du samle en gruppe boligsøgende, som søger det samme som dig, inden du starter din boligjagt? Så kan du finde roommates, som også søger bolig i Roskilde lige her. Skab kontakten og gå sammen om at finde jeres nye delebolig.

Du kan også søge på delevenlige lejligheder lige her.

Husk at du også kan leje dig ind på et værelse i en allerede bosat bolig. Dette vil på samme måde gøre at du får et privat værelse til dig selv, men deler køkken og badeværelse med andre personer, højest sandsynligt din udlejer, som selv bor i boligen.

Ledige værelser i Roskilde

Ledige lejligheder i Roskilde