Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Kollegie i Aalborg

Er du studerende og søger bolig i Aalborg er et kollegieværelse en oplagt mulighed for dig. Kollegier er i langt de fleste tilfælde billigere end en almindelig lejlighed og er derfor en god mulighed for studerende, som ikke har store økonomiske midler under studieårene. Hele ens udbetalte studiestøtte SU kan hurtigt ende med at gå til huslejen, hvis man skal ud og finde sig den klassiske 2 værelses lejlighed. Et kollegieværelse hvor der er mindre plads, er derfor billigere og udelukkende forbeholdent studerende. Trods mindre plads vil der altid være det nødvendige - et private værelse, og i de fleste tilfælde medfølger privat badeværelse og køkken. I andre tilfælde er der fælles køkken, men uanset dette vil man med et kollegie ikke komme til at mangle nogle af de faciliteter man har i en lejlighed. Eneste forskel er at man i nogle tilfælde skal dele visse faciliteter med andre studerende.

Udover den økonomiske gevinst som det kan være at leje et kollegieværelse, vil det også være socialt en kæmpe gevinst. På et kollegie bor du sammen med andre studerende, som er helt samme sted i livet som dig. Derfor er der også stor forståelse for hvad det kræver at være studerende, og at der skal være plads til ro og koncentration i eksamensperioder. Man kan samtidig bruge hinanden til at spare med, og generelt altid være sikret mennesker omkring sig, som også gerne vil være social.

At bo i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder. Af nævneværdige begivenheder i Aalborg er det årlige karneval, som ikke blot tiltrækker aalborgensere men folk fra hele landet.

Find alternativer

Er du allerede nu på venteliste til et kollegie, men mangler stadig bolig, kan du overveje en midlertidig løsning. Dette kunne f.eks. være at leje et værelse mens du venter på at blive optaget. Ved at leje et værelse har du typisk kun 1 måneds opsigelse, så det vil være nemt at opsige lejemålet og hurtigt at komme ud af, når du en dag bliver tilbudt kollegieplads. Kunne dette være et godt alternativ, kan du søge og se de ledige værelser i Aalborg lige her: Ledige værelser i Aalborg