Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Kollegie i Aarhus

Er du studerende og søger bolig i Aarhus? Så kan du undersøge mulighederne for at søge et kollegieværelse. Da Aarhus er en stor universitetsby, findes der også flere forskellige kollegier til byens studerende. Et kollegieværelse er i langt de fleste tilfælde billigere end en almindelig lejlighed og er derfor en god mulighed for studerende, som ikke har store økonomiske midler i løbet af studieårene. Mange gange kan hele ens SU ende med at dække huslejen for en 2 værelses lejlighed. Et kollegieværelse hvor der er mindre plads, er derfor billigere og udelukkende forbeholdent studerende. Trods mindre plads vil der altid være det nødvendige - et private værelse, og i de fleste tilfælde medfølger privat badeværelse og køkken. I andre tilfælde er der fælles køkken, men uanset dette vil man med et kollegie ikke komme til at mangle nogle af de faciliteter man har i en lejlighed. Eneste forskel er at man i nogle tilfælde skal dele visse faciliteter med andre studerende.

Udover den økonomiske gevinst som det kan være at leje et kollegieværelse, vil det også være socialt en kæmpe gevinst. På et kollegie bor du sammen med andre studerende, som er helt samme sted i livet som dig. Derfor er der også stor forståelse for hvad det kræver at være studerende, og at der skal være plads til ro og koncentration i eksamensperioder. Man kan samtidig bruge hinanden til at spare med, og generelt altid være sikret mennesker omkring sig, som også gerne vil være social.

At bo i Aarhus

Aarhus er Jyllands største by og er dermed også omdrejningspunktet for meget både kulturelt og erhvervsmæssigt. For studerende er Aarhus især en by hvor både studier og fritid kan gå godt hånd i hånd. Der er mange gode uddannelsesmuligheder og gode fællesskaber inden for institutionerne. Samtidig er der adskillige aktiviteter at foretage i fritiden, hvor især et pulserende byliv med caféer, barer, musiksteder og butikker kan give en god kontrast og pusterum fra studierne.

Find alternativer

Er du allerede nu på venteliste til et kollegie, men mangler stadig bolig, kan du overveje en midlertidig løsning. Dette kunne f.eks. være at leje et værelse mens du venter på at blive optaget. Ved at leje et værelse har du typisk kun 1 måneds opsigelse, så det vil være nemt at opsige lejemålet og hurtigt at komme ud af, når du en dag bliver tilbudt kollegieplads. Kunne dette være et godt alternativ, kan du søge og se de ledige værelser i Aarhus lige her: Ledige værelser i Aarhus

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus