Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Kollegie i København

Der er hvert år studerende der kommer til København for at påbegynde uddannelse og som den største universitetsby i Danmark er der allerede et stort antal studerende bosat i byen. Derfor er der også brug for boliger til de mange studerende. Heldigvis er der mange forskellige kollegier i København, så der skulle være gode muligheder for at finde et kollegieværelse hvis du er studerende.

Sådan finder du et kollegieværelse Du skal opfylde enkelte krav for at kunne komme i betragtning til en plads på et kollegie. Først og fremmest skal du selvfølgelig være studerende. Det betyder du skal være indskrevet og aktiv på et studie i København eller Storkøbenhavn. Dertil er der også et alderskrav om at du skal være over 18 år. opfylder du disse to krav, har du mulighed for gratis at ansøge om kollegie.

Det kan variere fra sted til sted hvordan ansøgningsprocessen foregår. Nogle steder skriver man sig på venteliste, mens der på andre kollegier optages nye beboere af et udvalg på baggrund af ansøgningerne. Hvor lang tids ventetid der er på et kollegieværelse er ikke til at sige, men det kan tage tid alt efter hvilket nummer du er på listen.

Mens du venter

Er du allerede på venteliste til et kollegieværelse eller vil du undersøge andre boligmuligheder, kan du overveje hvorvidt et værelse kunne være en mulighed for dig - enten mens du venter på at blive optaget på et kollegie eller hvis du vil gå andre veje. Et værelse i en delebolig kan på mange måde sammenlignes med det at bo på kollegie. Du har et privat værelse, men deler resten af boligen med andre. Så hvis godt kan lide idéen om kollegielivet, vil et bofælleskab måske også være et godt alternativ.

Søg på værelse her

Kunne du være interesseret i at undersøge muligheder for at leje et værelse i en delelejlighed, kan du se ledige værelser i København.

Available rooms in København

Available flats in København