Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Kollegie i Odense

Er du studerende og søger bolig i Odense er et kollegieværelse en oplagt mulighed for dig. Kollegier er i langt de fleste tilfælde billigere end en almindelig lejlighed og er derfor en god mulighed for studerende, som ikke har store økonomiske midler under studieårene. Hele ens udbetalte studiestøtte SU kan hurtigt ende med at gå til huslejen, hvis man skal ud og finde sig den klassiske 2 værelses lejlighed. Et kollegieværelse hvor der er mindre plads, er derfor billigere og udelukkende forbeholdent studerende. Trods mindre plads vil der altid være det nødvendige - et private værelse, og i de fleste tilfælde medfølger privat badeværelse og køkken. I andre tilfælde er der fælles køkken, men uanset dette vil man med et kollegie ikke komme til at mangle nogle af de faciliteter man har i en lejlighed. Eneste forskel er at man i nogle tilfælde skal dele visse faciliteter med andre studerende.

Udover den økonomiske gevinst som det kan være at leje et kollegieværelse, vil det også være socialt en kæmpe gevinst. På et kollegie bor du sammen med andre studerende, som er helt samme sted i livet som dig. Derfor er der også stor forståelse for hvad det kræver at være studerende, og at der skal være plads til ro og koncentration i eksamensperioder. Man kan samtidig bruge hinanden til at spare med, og generelt altid være sikret mennesker omkring sig, som også gerne vil være social.

Er du studerende på Syddansk Universitet i Odense er der mange gode muligheder for at få hjælp til søgningen. SDU er i hvert fald meget hjælpsomme med at finde bolig til deres studerende. Dog kan det tage tid og man vil ofte opleve at blive sat på venteliste før man bliver tilbudt en bolig. Hvor lang tid man så er på ventelisten kan ingen helt spå om.

Find alternativer

Er du allerede nu på venteliste til et kollegie, men mangler stadig bolig, kan du overveje en midlertidig løsning. Dette kunne f.eks. være at leje et værelse mens du venter på at blive optaget. Ved at leje et værelse har du typisk kun 1 måneds opsigelse, så det vil være nemt at opsige lejemålet og hurtigt at komme ud af, når du en dag bliver tilbudt kollegieplads. Kunne dette være et godt alternativ, kan du søge og se de ledige værelser i Odense lige her: Ledige værelser i Odense

Available rooms in Odense

Available flats in Odense