Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Frederiksberg

Frederiksberg har alle dage været et populært og eftertragtet område i København. Bydelen er kendt for at være en selvstyrende del af København, og det kan ses. Du er ikke i tvivl om hvor du befinder dig henne, når du går rundt på Frederiksberg. Er du nysgerrig på at vide mere om Frederiksberg, så kan du blive lidt klogere på den charmerende bydel her.

Boligerne på Frederiksberg
Hvem vil ikke bo i en fin, stor herskabslejlighed på Frederiksberg Allé? Sådan et tilbud, ville nok de færreste afslå. Desværre er det dog langt de færreste der har råd til at bo i sådan en lejlighed. Frederiksberg har lidt et ry for at være en dyr bydel, som ikke alle har råd til at bo i. Heldigvis er der mange forskellige typer lejeboliger i et rimeligt prisleje på Frederiksberg - og derfor er Frederiksberg ikke et lukket land, tværtimod. Da Frederiksberg ligger midt inde i København er det en af de ældre bydele, og boligerne er ligeledes af ældre dato. Derfor er det heller ikke atypisk med stuk og flotte plankegulve i de frederiksbergske lejligheder. Lejlighederne er selvfølgelig blevet moderniseret løbende som det er blevet nødvendigt, og derfor vil du i en bolig på Frederiksberg både få det moderne, det klassiske og det stilrene. En ikke helt skidt kombination. Fordi Frederiksberg som nævnt ligger midt inde i byen, grænser den også op til mange andre bydele; Nørrebro, Indre by, Valby, Vesterbro og Vanløse. Der er dermed aldrig særligt langt fra Frederiksberg til resten af København. Skal man længere væk end de nærtliggende bydele, er der også stadig håb. Metroen kan nemlig tage en helt med til Amager og lufthavnen.

Frederiksbergs mange muligheder
For mange er Frederiksberg synonym med Zoologisk Have, Frederiksberg Have og Copenhagen Business School, men Frederiksberg er meget mere end blot dette. Dog er disse alle 3 steder, der med rette er nævneværdige. Frederiksberg Have og ‘nabohaven’ Søndermarken er samlingspunkt for mange københavnere når vejret tillader det. Her er der plads til både spadserture, leg, løbetræning og skovture. Der kan også opleves udendørs koncerter i Søndermarken i løbet af sommerperioden. Zoologisk Have er ligeledes samlingspunkt for mange børnefamilier, og er med sin lange historie og stor variation af dyr et populært udflugtsmål. ?Ved Copenhagen Business School er der som regel meget liv. Ikke blot fordi uddannelsesinstituttet huser over 25.000 studerende, men lige så meget fordi shoppingcenteret Frederiksberg Centeret ligger placeret lige ved siden af skolen. Godt besøgt er også de mange forskellige caféer, som kan byde på tidens tendenser lige fra Café Latte og Cheesecake til ingefærsaft og chiagrød. Alt i alt har Frederiksberg alt det du har brug for i en bydel. Der er skoler, shopping, mad, grønne arealer og uendelige kulturelle muligheder lige ved hånden.

Vil du bo på Frederiksberg?
Er du nu overbevist om at Frederiksberg er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige værelser og lejligheder lige her på findroommate.
Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Frederiksberg?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Frederiksberg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Frederiksberg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Frederiksberg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Frederiksberg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Frederiksberg.
Jeg har en lejebolig i Frederiksberg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Frederiksberg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her