Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Lejeboliger

Lejebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Lejeboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Lejeboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Lejebolig til leje i Østerbro

Den nordlige bydel i København, er for mange også kendt som ‘Speltkøbing’ - en bydel for børnefamilier. Trods ryet har Østerbro dog meget at byde på - både for børnefamilier og alle andre københavnere.

Boligerne på Østerbro
Østerbro består af en stor boligmasse af ældre, moderniserede boliger - I Indre Østerbro finder man primært lejlighedskomplekser hvor flere villaområder kan findes i ydre områderne af bydelen. Østerbros lillebror, og nu selvstændige by Nordhavn har mange år været en del af Østerbro og vil af nogle stadig anses som et område på Østerbro. Mange nye top moderne lejligheder er i de seneste år blevet bygget på Nordhavn, hvilket gør det muligt finde både ældre boliger tæt på centrum af København, men også helt nybyggede boliger med havneudsigt, lidt væk fra byens travlhed.

Østerbros mange muligheder
Er der noget, som kendetegner Østerbro, så er det Parken. Danmarks nationalstadion, hvor fodboldlandsholdets hjemmekampe bliver spillet. I Parken afholdes der også tit koncerter, så stemningen omkring Parken er som regel en helt speciel stemning, omend det er glade fodboldfans eller koncertgængere, der præger bybilledet. Ved siden af Parken findes Danmarks største offentlige park - nemlig Fælledparken. I fælledparken er der plads til alle. Der er fælles yoga om sommeren, løbestævner, sportsfaciliteter heriblandt fodboldbaner, legepladser til børnene og hundegårde. Så er du enlig, en familie, barn, ung eller gammel, så er der plads til dig i Fælledparken. Og Fælledparken er blot én af de mange smukke grønne arealer, som du nemt kan komme til fra Østerbro. De gamle Kastellet er god til en søndagstur i det gode vejr. Her kan du også gå en smuttur forbi Danmarks nok største kendetegn - Den lille havfrue. Om sommeren kan du nyde de varme sommerdage på Svanemøllen Strand. I løbet af de næste par år vil flere metrostationer åbne på Østerbro, hvilket vil gøre det endnu nemmere at komme rundt til resten af København fra Østerbro. Allerede nu går der både s-tog, intercity tog, regional tog, øresundstog og kystlinjen fra Østerport station, som er et stort omdrejningspunkt. Grundet de gode transportmuligheder og Østerbros placering i København er dette område helt ideelt at bosætte sig i, hvis du ønsker at bo tilpas tæt på byen (uden at bo lige midt i centrum), men også nemt vil kunne komme rundt i byen og endda helt ud af byen.

Vil du bo på Østerbro?
Er du nu overbevist om at Østerbro er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige værelser og lejligheder lige her på findroommate.
Hvordan kan jeg finde en lejebolig i Østerbro?
Den hurtigste måde at finde en lejebolig i Østerbro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige lejeboliger. Når du har fundet den lejebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Østerbro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en lejebolig i Østerbro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Østerbro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Østerbro.
Jeg har en lejebolig i Østerbro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din lejebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en lejebolig i Østerbro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din lejebolig her