Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejeboliger Frederiksberg

Frederiksberg har alle dage været et populært og eftertragtet område i København. Bydelen er kendt for at være en selvstyrende del af København, og det kan ses. Du er ikke i tvivl om hvor du befinder dig henne, når du går rundt på Frederiksberg. Er du nysgerrig på at vide mere om Frederiksberg, så kan du blive lidt klogere på den charmerende bydel her.

Boligerne på Frederiksberg

Hvem vil ikke bo i en fin, stor herskabslejlighed på Frederiksberg Allé? Sådan et tilbud, ville nok de færreste afslå. Desværre er det dog langt de færreste der har råd til at bo i sådan en lejlighed. Frederiksberg har lidt et ry for at være en dyr bydel, som ikke alle har råd til at bo i. Heldigvis er der mange forskellige typer lejeboliger i et rimeligt prisleje på Frederiksberg - og derfor er Frederiksberg ikke et lukket land, tværtimod. Da Frederiksberg ligger midt inde i København er det en af de ældre bydele, og boligerne er ligeledes af ældre dato. Derfor er det heller ikke atypisk med stuk og flotte plankegulve i de frederiksbergske lejligheder. Lejlighederne er selvfølgelig blevet moderniseret løbende som det er blevet nødvendigt, og derfor vil du i en bolig på Frederiksberg både få det moderne, det klassiske og det stilrene. En ikke helt skidt kombination. Fordi Frederiksberg som nævnt ligger midt inde i byen, grænser den også op til mange andre bydele; Nørrebro, Indre by, Valby, Vesterbro og Vanløse. Der er dermed aldrig særligt langt fra Frederiksberg til resten af København. Skal man længere væk end de nærtliggende bydele, er der også stadig håb. Metroen kan nemlig tage en helt med til Amager og lufthavnen.

Frederiksbergs mange muligheder

For mange er Frederiksberg synonym med Zoologisk Have, Frederiksberg Have og Copenhagen Business School, men Frederiksberg er meget mere end blot dette. Dog er disse alle 3 steder, der med rette er nævneværdige. Frederiksberg Have og ‘nabohaven’ Søndermarken er samlingspunkt for mange københavnere når vejret tillader det. Her er der plads til både spadserture, leg, løbetræning og skovture. Der kan også opleves udendørs koncerter i Søndermarken i løbet af sommerperioden. Zoologisk Have er ligeledes samlingspunkt for mange børnefamilier, og er med sin lange historie og stor variation af dyr et populært udflugtsmål. ?Ved Copenhagen Business School er der som regel meget liv. Ikke blot fordi uddannelsesinstituttet huser over 25.000 studerende, men lige så meget fordi shoppingcenteret Frederiksberg Centeret ligger placeret lige ved siden af skolen. Godt besøgt er også de mange forskellige caféer, som kan byde på tidens tendenser lige fra Café Latte og Cheesecake til ingefærsaft og chiagrød.

Alt i alt har Frederiksberg alt det du har brug for i en bydel. Der er skoler, shopping, mad, grønne arealer og uendelige kulturelle muligheder lige ved hånden.

Vil du bo på Frederiksberg?

Er du nu overbevist om at Frederiksberg er det bedste område at slå sig ned i København, så kan det være at din næste bolig er til leje lige netop nu. Søg og find ledige værelser og lejligheder lige her på findroommate.