Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Pendlerværelse København

Hvorfor et pendlerværelse?

Arbejder du langt fra din bopæl, så kan du ende med at bruge mange kedelige timer på transport fra hjem til arbejde og retur igen. Timer som de fleste nok hellere ville bruge på så meget andet. Det kan også være du er eller skal igang med et praktik- eller elevophold i en anden by i forbindelse med studierne, og dermed blot i en bestemt periode har den lange vej frem og tilbage. Under alle omstændigheder er det mange timers transport som man helst gerne vil være foruden. Selvom Danmark er et lille land, så skal man ikke lade sig snyde. En tur i tog fra Aarhus til Købehavn tager 3 timer. Og skal man retur samme dag bruger man pludselig 6 timer ud af døgnets 24 timer på at sidde i et tog. Når du står i den situation, at du har langt til arbejde, praktik eller noget helt tredje, har man enten valget at flytte tættere på eller at pendle. Måske har man familie og børn, der gør at det ikke er en mulighed at flytte til en anden by, eller måske har man bare ikke lyst til at flytte. Det skal man heller ikke tvinges til - og det er her pendlerværelset kommer ind i billedet.

Find et pendlerværelse i København

Der er sket en stigning i udbuddet af pendlerboliger, især i København. Så mangler du en bolig, du kan opholde dig i et par dage om ugen, vil du kunne finde forskellige valgmuligheder her. Pendlerboliger er typisk billigere end normale ‘fuldtids’ boliger, så det behøver ikke være en økonomisk udfordring at finde et pendlerværelse ved siden af din rigtige bolig.

Du kan nemt kende en pendlerbolig fra ‘normale’ boliger. På en annonce for et pendlerværelse, vil der være en boks synlig i højre side af en annonce. I boksen står der: "Pendlerværelse. Det er til dig som mangler et værelse et par gange om ugen, men har fast bolig et andet sted". Udlejerne er derudover også gode til selv at skrive det i overskiften på annoncen, så det hurtigt kan ses.

Ved leje af et pendlerværelse gælder de samme regler som ved normalt leje af et værelse, og det er dermed en god ide at sørge for der bliver skrevet kontrakt med udlejeren inden lejeperioden går i gang.

Pendlerværelser er typisk møbleret, så du ikke selv behøver stå for indkøb til dette.

Find pendlerværelser i København her. Husk at kig efter boksen med pendlerikonet i højre hjørne af annoncen.