Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i Kolding

Er du studerende i Kolding og søger en god studiebolig, som du kan bo i under studieårene? Så har du mange muligheder for at finde en både god og billig studiebolig. Med en studiebolig er det mest kærkomment at tænke på et kollegieværelse. Dette er også en god boligform, som både er billig og socialt kan medvirke til at man får nogle gode studieår. Dog vil mange opleve lange ventelister til kollegieværelser, da det netop er denne boligform de fleste har med i overvejelserne, når de skal finde en billig bolig. Der er desværre heller ikke garanti for at man kan blive tilbudt et kollegieværelse hurtigt, selvom man mangler bolig akut. Så er du allerede på venteliste til et kollegieværelse eller overvejer at skrive dig op til et kollegie, så kan du med fordel overveje andre muligheder mens du venter at blive tilbudt kollegie.

Hvad er dine alternativer?
Der er flere foreskellige boligformer du kan overveje som studiebolig som alternativ til et kollegieværelse. Det mest oplagte valg, og det som minder mest om leje af kollegieværelse, er at leje et værelse i en delelejlighed. Ved at leje et værelse i en bolig, hvor andre personer også bor, får du præcis det samme som ved et kollegie. Du får dit private værelse, som du naturligvis selv kan møblere og styre som du vil. Dertil er der så fælles køkken og badeværelse, som det også er tilfældet på mange kollegier. Et værelse i en delebolig er i mange tilfælde endnu billigere end leje af kollegieværelse, og derfor er det et godt alternativ hvis du søger en billig studiebolig. Du får dertil roommates som kan være med til at give dig et helt nyt netværk i byen og potentielt venskaber for livet.

At bo i Kolding
Kolding er en større by i Jylland som nok mest er kendt for det flotte slot Koldinghus. Men byen kan meget mere end dette. Omgivet af skøn natur er der gode muligheder for at bruge naturen aktivt, om end det er til at nyde det gode vejr og afslapning eller til mountain bike og fiskning. Der er under alle omstændigheder god mulighed for at få et afbræk fra hverdagen. Dertil har Kolding et godt byliv med butikker, caféer, barer og supermarkeder centralt i byen, som er med til at gøre byen komplet og en by hvor du aldrig mangler muligheder for aktiviteter.

Find studiebolig idag.
Søger du bolig i Kolding, kan du tage et kig på de ledige værelser i byen her: Ledige værelser i Kolding Det kan både være en permanent løsning til hele dit studieforløb, men det kan også være midlertidigt mens du venter på svar fra andre boliger du er på venteliste til.
Hvordan kan jeg finde en studiebolig i Kolding?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i Kolding på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Kolding?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i Kolding.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Kolding?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Kolding.
Jeg har en studiebolig i Kolding jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i Kolding og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her