Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Østerbro

Livet på Østerbro
Er der noget, som kendetegner Østerbro, så er det Parken. Danmarks nationalstadion, hvor fodboldlandsholdets hjemmekampe bliver spillet. I Parken afholdes der også tit koncerter, så stemningen omkring Parken er som regel en helt speciel stemning, omend det er glade fodboldfans eller koncertgængere, der præger bybilledet. Ved siden af Parken findes Danmarks største offentlige park - nemlig Fælledparken. I fælledparken er der plads til alle. Der er fælles yoga om sommeren, løbestævner, sportsfaciliteter heriblandt fodboldbaner, legepladser til børnene og hundegårde. Så er du enlig, en familie, barn, ung eller gammel, så er der plads til dig i Fælledparken. Og Fælledparken er blot én af de mange smukke grønne arealer, som du nemt kan komme til fra Østerbro. De gamle Kastellet er god til en søndagstur i det gode vejr. Her kan du også gå en smuttur forbi Danmarks nok største kendetegn - Den lille havfrue. Om sommeren kan du nyde de varme sommerdage på Svanemøllen Strand. I løbet af de næste par år vil flere metrostationer åbne på Østerbro, hvilket vil gøre det endnu nemmere at komme rundt til resten af København fra Østerbro. Allerede nu går der både s-tog, intercity tog, regional tog, øresundstog og kystlinjen fra Østerport station, som er et stort omdrejningspunkt. Grundet de gode transportmuligheder og Østerbros placering i København er dette område helt ideelt at bosætte sig i, hvis du ønsker at bo tilpas tæt på byen (uden at bo lige midt i centrum), men også nemt vil kunne komme rundt i byen og endda helt ud af byen.

Sådan får du en ungdomsbolig
Vil du søge en ungdomsbolig skal du opfylde nogle krav. For det første skal du være aktivt studerende og kunne dokumentere at du er indskrevet på et studie. Dernæst skal du være mellem 18-30 år gammel - hvorfra navnet ungdomsbolig også giver mening. Vær dog obs på at alderskravet mulighvis kan variere fra ungdomsbolig til ungdomsbolig. 18-30 år er dog det mest typiske alderskrav for denne slags boliger. Opfylder du disse to krav, vil du være en mulig kandidat til at leje en ungdomsbolig. Ungdomsboliger er typisk langt billigere end ‘normale’ lejeboliger, netop fordi de er beregnet til unge, studerende, der ikke har samme høje budget som andre. Fordi det økonomisk kan være en fordel at leje en ungdomsbolig er der også meget rift om boligerne, og du skal huske at skrive dig op til boligerne i god tid. Du skriver dig typisk på ventelist direkte på ungdomsboligens hjemmeside.

Find en midlertidig løsning
Er du allerede på venteliste til en ungdomsbolig, men fortsat mangler et hjem, så kan du overveje mulighederne for at leje et værelse midlertidigt, i den tid du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Det er fleksibelt, da du typisk kun vil have én måneds opsigelse, og dermed hurtigt kan komme ud af lejemålet igen når du en dag bliver tilbudt en ungdomsbolig.

Du kan søge på ledige værelser på Østerbro lige her.
Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Østerbro?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Østerbro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Østerbro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Østerbro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Østerbro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Østerbro.
Jeg har en ungdomsbolig i Østerbro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Østerbro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her