Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Vesterbro

Find en ungdomsbolig på Vesterbro
Vesterbro ligger super godt placeret i forhold til de resterende bydele i København og diverse uddannelsesinstitutioner. Du er tæt på CBS på Frederiksberg, Aalborg Universitet i Sydhavnen, KU på Amager og jeg kunne blive ved. Dermed vil Vesterbro være et ideelt sted at finde en ungdomsbolig, som du kan bosætte dig i mens du er studerende.

Livet på Vesterbro
Vesterbro har i mange år været kendt for at være et snusket område, hvor især Istegade havde et dårligt ry. Idag er bydelen dog en af de mest populære og efterspurgte områder i København, og er idag blevet mere kendt for sin selvskabte ‘hipster’ stil fremfor fortidens fordomme. Det gamle kødindustrisområde ‘Kødbyen’ er blevet et af de store omdrejningspunkter i bydelen, hvor københavnere flokkes til for at spise et måltid på en af de mange nye restauranter, som har overtaget de gamle slagterilokaler. Dermed er der også en helt specielt stemning over Kødbyen, som man ikke får andre steder i København, hvilket er en af de helt store grunde til dens store popularitet. Carlsberg byen er også i rivende udvikling. Området har tidligere huset Carlsbergs produktion af øl, men efter produktionen stoppede for nogle år tilbage, bruges området nu til blandt andet beboelse, uddannelsesinstitutter og caféer. Dog kan man stadig føle den gamle Carlsbergstemning, da bygningernes yder er uforandret. Senest har Carlsberg byen fået sin helt egen S-togs station. Sammen med den kommende metro, som vil ligge ved Enghave plads og Sønder Boulevard vil det aldrig være svært at komme rundt i resten af København. Er du en rigtig cykelmyg vil du dog aldrig have svært ved at komme rundt, da Vesterbro er ideelt placeret i forhold til afstanden til Københavns andre bydele.

Sådan får du en ungdomsbolig
Vil du søge en ungdomsbolig skal du opfylde nogle krav. For det første skal du være aktivt studerende og kunne dokumentere at du er indskrevet på et studie. Dernæst skal du være mellem 18-30 år gammel - hvorfra navnet ungdomsbolig også giver mening. Vær dog obs på at alderskravet mulighvis kan variere fra ungdomsbolig til ungdomsbolig. 18-30 år er dog det mest typiske alderskrav for denne slags boliger. Opfylder du disse to krav, vil du være en mulig kandidat til at leje en ungdomsbolig. Ungdomsboliger er typisk langt billigere end ‘normale’ lejeboliger, netop fordi de er beregnet til unge, studerende, der ikke har samme høje budget som andre. Fordi det økonomisk kan være en fordel at leje en ungdomsbolig er der også meget rift om boligerne, og du skal huske at skrive dig op til boligerne i god tid. Du skriver dig typisk på ventelist direkte på ungdomsboligens hjemmeside.

Find en midlertidig løsning
Er du allerede på venteliste til en ungdomsbolig, men fortsat mangler et hjem, så kan du overveje mulighederne for at leje et værelse midlertidigt, i den tid du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Det er fleksibelt, da du typisk kun vil have én måneds opsigelse, og dermed hurtigt kan komme ud af lejemålet igen når du en dag bliver tilbudt en ungdomsbolig.

Du kan søge på ledige værelser på Vesterbro lige her.
Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Vesterbro?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Vesterbro på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Vesterbro?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Vesterbro.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Vesterbro?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Vesterbro.
Jeg har en ungdomsbolig i Vesterbro jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Vesterbro og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her