Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Luna
Your letter was sent toLuna
Stort og lækkert værelse i en helt nybygget lejlighed i det attraktive Irmabyen
Rent: kr. 6,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Rødovre
The room is rented out Find other rooms

Stort og lækkert værelse i en helt nybygget lejlighed i det attraktive Irmabyen

All information about the room

Address:
Irmavej , 2700 Rødovre
Rent:
kr. 6,000
Deposit:
kr. 20,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Jeg udlejer et værelse i min skønne 3-værelses lejlighed pr. 1/10 2019. Lejligheden er 1 år gammel og fremstår dermed helt ny og lækker. Du vil få det store værelse på ca. 18 m2, så du har rig mulighed for at indrette det sådan så det passer lige præcis ind i din hverdag. Derudover vil du have adgang til et stort og lækkert badeværelse og et fælles køkken/alrum som du deler med mig. Ydermere har vi en stor privat terrasse med grill, udendørsmøbler og lidt potter og planter som jeg går og hygger om i sommerperioden :-). Der forefindes både vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden som du selvfølgelig er velkommen til at benytte. Vand, varme, internet og indboforsikring er inkluderet i huslejeprisen.

Lige ude foran lejligheden er der busforbindelser der tager dig ind til byen ...eller til de nærmeste metro-stationer (Flintholm og Vanløse). Ellers bor vi kun 1 km. fra S-togsstationen, som tager dig rundt i landet. Hvis du er fix på en cykel, kan du også tage turen via super cykelstien som går lige ude foran døren, hvor der er 10 km. ind til Rådhuspladsen og Strøget.

Lidt om mig:
Jeg er en udadvendt og frisk pige på 23 år. Jeg studerer på mit sidste semester af min bachelor i psykologi og arbejdslivsstudier og arbejder ved siden af i Udlændinge- og Integrationsministeriet, hvor jeg beskæftiger mig med HR. Når jeg hverken er på arbejde eller i skole nyder jeg at træne i fitness eller tilbringe tid med mine veninder og familien. Ellers er jeg også rigtig glad for gode serier på Netflix og en hyggeaften hjemme. Jeg går ikke meget i byen, så vilde abefester behøver du ikke bekymre dig om. I lejligheden bor også min lille Karl Wilhelm som er en meget kælen og rar hankat på 3 år.

Lidt om dig:
Du er en mand eller kvinde i alderen 20-30, der deler nogle af de samme værdier som jeg. Jeg ser gerne, at du er imødekommende og rar at komme hjem og snakke med om løst og fast. Derudover ser jeg gerne at du er renlig og har en vis ordenssans når det kommer til vores fællesarealer i lejligheden. Herudover skal du selvfølgelig være komfortabel med at bo med Wilhelm.

Sig endelig til hvis du har nogle opfølgende spørgsmål til lejligheden eller mig og Wilhelm :-)

Venlig hilsen
Luna Bech Olesen

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 30
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more