Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Sara
Your letter was sent toSara
Dejligt værelse ved Brønshøj torv
Rent: kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 13 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Dejligt værelse ved Brønshøj torv

All information about the room

Address:
Havdrupvej 1, 2700 København
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 10,000
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
13 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Hej!

Jeg har et værelser i Brønshøj som udlejes til én person. Værelset er 13m2 og har den fineste morgensol og dagslys det meste af dagen. Lejligheden ligger i den bedste del af Brønshøj, 3 minutters gang fra torvet og har en stor og hyggelig have. Der er en billig vaskekælder i bygningen.

Lejligheden deles med mig og min anden roomie Cecilie - vi er begge 25. Jeg er studerende og Cecilie er snart færdig med sin uddannelse.
Både Cecilie og jeg er to kreative sjæle der ofte har gang i mange projekter - fx maler og tegner vi begge to. Jeg elsker diverse indretningsprojekter og Cecilie kan godt lide at lave elektronisk musik, når tiden er til det.
Både Cecilie og jeg spiser primært vegetarisk, men kan godt finde på at spise kød en gang imellem. Jeg vil ger...ne finde en roomie, der ligesom os synes det er en god idé at skære ned på mængden af kød og derfor kan nøjes med at spise det en gang imellem.

Det er vigtigt for os at finde den helt rette lejer, som har lyst til at bo med os, og som vi også har lyst til at bo med. God kemi er det vigtigste, så hvis du er ældre eller yngre end den aldersramme vi har sat, men synes at du er det perfekte match, hører vi gerne fra dig :D

Der er fælles køkken og bad/toilet, men ikke fælles stue.
Køkkenet har opvaskemaskine og der er alt du har brug for - al service, potter og pander og diverse køkkenmaskiner. Men hvis du har noget specielt du gerne vil ha' i køkkenet, er der altid mulighed for at vi finder plads til det! :D

Om dig:
- Du er åben, afslappet og kan tilpasse dig de måder tingene fungerer på i lejligheden (C og jeg har boet sammen i et år :))
- Du er sød og rar.
- Du har LYST til at bo i en delelejlighed og har lyst til at lære mig og Cecilie at kende og hænge ud en gang imellem - vi ønsker ikke at bo med én der kun lige hilser i gangen og gemmer sig på sit værelse.

Vi leder desuden efter en roomie, som har forståelse for at jeg ikke altid er helt nem at bo sammen med. Jeg har bipolar lidelse og det betyder at jeg er plaget af mange (somme tider voldsomme) op og nedture, hvilket selvfølgelig har betydning når man bor sammen med mig.
Skriv endelig hvis du har spørgsmål til dette! Jeg er meget åben omkring det og ingen spørgsmål er forbudte :)

Vi har generelt ikke mange regler i lejligheden, men tager tingene som de kommer, og tager en snak, hvis der er noget man er utilfreds med :-) Udover huslejen kommer der rengøring som vil være ca. 200-300kr månedligt.

Værelset er i god stand - køkken og bad er sgu lidt gammelt og slidt.

Vi holder samtaler i juni. Depositum skal betales samtidig med at kontrakten bliver underskrevet, hvilket vil være senest 24. juni, da jeg er ude og rejse hele juli.

Der vil muligvis være mulighed for at flytte ind tidligere end 1/8.

Send en besked hvor der står lidt om hvem du er og hvorfor du synes at du er et godt match til vores lejlighed.

Vi glæder os til at høre fra dig! :)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
24 - 35
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Don't snore
Party habits:
Once in a while
+ Read more