Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Frederik
Your letter was sent toFrederik
2 roomies søges
Rent: kr. 4,064
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Søborg
The room is rented out Find other rooms

2 roomies søges

All information about the room

Address:
Gyngemose Parkvej 53, 2860 Søborg
Rent:
kr. 4,064
Deposit:
kr. 20,322
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Værelse, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg, etage: 4. th. Jeg er en ung fyr på 21 år, som studerer på DTU. Jeg har en lejlighed og da mine nuværende roomies desværre hhv. flytter på kollegie og sammen med sin kæreste, så har jeg brug for 2 nye roomies senest pr. hurtigst muligt og 1. august.
Lejligheden er 87 m2 og indrettet med 3 ca. lige store værelser, á ca 10 m2, fælles stue og åbent køkken med opvaskemaskine, dejligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Stor altan. Der er kælderrum, hvor man kan opbevare cykel. En rigtig dejlig lys lejlighed i roligt område. Før har vi haft maddage, sådan at vi havde mere tid til at klare vores studier ved ikke at skulle lave mad hver dag og det vil jeg gerne fortsætte. For at holde styr på madbudgettet, så har vi haft en fælleskonto, hvor vi indsætter husleje til og hvor alle fælles betalinger foregår igennem. Dette system har vi været glade for i de mange måneder vi har boet her og vil derfor gerne forsætte dette system.

Den anførte husleje er den pris vi betaler for husleje. De faktiske udgifter på en måned er normalt omkring 5000 kr pr. person. Her er der inkluderet forsikring, mad, vand, varme, el, internet samt et lille ekstra beløb der sørger for at vi aldrig har uforudsete ekstra betalinger, hvis vi sparer i én måned, så er indbetalingen mindre i den næste måned.
Vi hæfter solidarisk for alle fælles udgifter og kontoen gøres op en gang om året, hvor alle overskydende penge fordeles ligeligt.

Jeg vil gerne mødes inden, hvor du også kan få lov til at se lejligheden.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more