Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Værelse udlejes
Rent: kr. 4,500
Moving in: Immediately
Period: Under 1 year
Size: 12 m²
City: Rødovre
The room is rented out Find other rooms

Værelse udlejes

All information about the room

Address:
Rødovrevej , Rødovre
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 00
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

??Er du min kommende roomie??
Min nuværende roomie drager desværre afsted i værnepligt fra februar af og måske til Aalborg derefter - derfor søger jeg en ny roomie med indflytning 1. februar. De første 3 måneder er en “prøveperiode”, hvor vi ligesom sikre os, at vi er et fint match, derefter kan kontrakten forlænges et år, altså til maj 2021. Lejligheden er 80kvm. og ligger i hjertet af Rødovre med mange gode busforbindelser og tæt på S-tog, indkøb og Rødovre centrum. I lejligheden er der lidt dejlige goder, nemlig vaskemaskine, opvaskemaskine og stor altan (hvem kunne ønske sig mere ??) Der er tilhørende vaskekælder, hvor der er tørretrubler, aflåst cykelkælder og et lille kælderrum til alt det bras, man alligevel ikke bruger.
Dit værelse er omkring 12kvm. med indbygget klædeskab inde ...i væggen. Dit værelse er det største, hvorfor at du derfor betaler lidt mere i husleje end jeg.
Din husleje ligger på 4500 kr. hver måned. I huslejen er vand og varme inkluderet. El og internet betales ved siden af. El plejer at ligge på omkring 300 kr. og internet omkring 150 kr.
Lidt om dig:
Du er mellem 21-30 år.
Du er renlig, ment i den forstand, at lidt rod selvfølgelig ikke skader, men generel rengøring er et must.
Du er rolig anlagt, ment i den forstand, at fest, farver og besøg selvfølgelig er helt okay engang imellem, men ikke fest i hverdage eller hver eneste weekend.
Du er helst ikke-ryger, men hvis du er ryger, foregår det ALTID på altanen og ALDRIG indenfor.
Du har selvfølgelig en indkomst, som sikrer at huslejen og diverse udgifter altid betales til tiden.
Du søger en roomie, som man kan drikke en kaffe eller vin med engang imellem, måske til tider lave mad med men samtidig acceptere, at en lukket dør er vigtig og respektere, at det ikke er hver dag, at man behøver at “være sammen” selvom man bor sammen.
Lidt om mig:
Jeg er 21 år gammel. Jeg er oprindeligt fra Sydfyn, men flyttede hertil for 3 år siden. Jeg er derfor på Fyn ca. en weekend om måneden, for at besøge min familie. Jeg arbejder lige nu fuldtid i nemlig..com, hvor jeg går deltid til februar, da jeg skal studere til sygeplejerske på metropol Nørrebro. Jeg er meget renlig og rolig anlagt. Jeg fester engang imellem, men holder også af weekender under dynen til en god serie. Jeg er ikke-ryger. Jeg elsker at være social, men ønsker også alene-tid og ro. Da jeg netop skal studere og derfor højest sandsynligt kommer til at kræve en del ro til læsning, er det vigtigt for mig, at du selv er til den rolige side.
Lyder det som noget for dig, så må du endelig skrive lidt om dig selv til mig, og så tager vi den derfra! ??

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
21 - 30
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more