Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

Ledigt værelse på Sluseholmen

kr. 5.850 pr/mdr - Sluseholmen - København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Fra d.1/12 2017 har vi et ledigt værelse i vores skønne lejlighed på Sluseholmen og leder derfor efter en ny roommate. Vi bor 2 jyske drenge sammen i lejligheden, som til hverdag arbejder i København. Vi har begge et forholdsvis fast skema og møder på arbejde kl.8 i hverdagene. Vi har tidligere læst i Aarhus på Handelshøjskolen og blev begge færdige med vores kandidatter sidste år. Nicklas spiller lidt fodbold i fritiden og jeg selv cykler. Vi er generelt to rolige drenge, som har en stor forkærlighed for god mad, fodbold, film og motion.

Vi leder efter en rolig og renlig type, med fast indkomst, der forstår at bo sammen med andre og har den fornødne respekt for lejlighedens ”ordensregler”.
Oplysninger om lejligheden
Lejligheden er 124 KVM stor og opdelt i 3 værelser, et stort stue/køkken, en lille altan og et badeværelse. Selve lejligheden er forholdsvis ny og der er derfor installeret opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er den særdeles velisoleret, så vi høre sjælendt vores naboer. Fra vores baggård er der direkte adgang til kanalerne og der er i parkeringskælder i bygningen imod betaling.

Sluseholmen er et forholdsvis stille område, hvor der bor alt fra unge til ældre. Beliggeheden er særlig fordelagtig om sommeren, hvor der kan bades i kanalerne, hvilket vi har gjort meget. Ift. Indkøb ligger der én Irma 100 meter væk og én Netto 300 meter væk, der er desuden et par take-away steder tæt på også.

Husleje & depositum

Husleje pr. mdr: 5850kr (inkl. vand, varme, el, internet og tv)

Indskud= (depositum)15000kr + (2xhusleje)11700kr = 26700kr


MVH
Nicklas Würgler og Henrik Arenskov Mikkelsen

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 23 - 35
Ryger Ligemeget
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 5.850
Depositum
kr. 26.700
Areal
10 m²
108 ft²
Periode
12-24 måneder
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Henrik M.

mand

Dansker