Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Søger et rart menneske som jeg kan dele hjem med
Rent: kr. 3,380
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 13 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Søger et rart menneske som jeg kan dele hjem med

All information about the room

Address:
Skolesiden 21, 2700 København
Rent:
kr. 3,380
Deposit:
kr. 6,759
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
13 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg er på udkig efter et menneske, som har lyst til at dele en 86 km, 3 værelses lejlighed i Tingbjerg sammen med mig fra d. 1. januar. Du vil få dit eget lyse værelse på 13 km, og så deler vi køkken, bad og stue.
Grundhuslejen er på 6759 kr. i alt (dvs. 3379,5 kr. pr. person). Oven i prisen kommer der internet (109 kr.), el og vaskeri. Pt. får jeg boligstøtte på 440 kr. pr. måned, men det ændrer sig ift. min ansættelsessituation. Den månedlige leje for dit vedkommende kommer derfor til at ligge på ca. 3200-3400, på nær hver 3. måned, hvor el regningen tæller et par hundrede kroner oveni. Depositum er på 6759 kr.

Det er vigtig for mig, at vi begge trives i hinandens selskab og føler os hjemme. Jeg flyttede ind i lejligheden for 4 år siden og har indrettet fællesområderne i min stil. Jeg er åben for, at du også kan sætte dit præg på lejlighedens fællesrum og jeg rykker gerne køkkenting og bøger ned i kælderen, hvis du har brug for plads. Vi har et stort kælderrum, så det skal vi nok finde ud af.

Jeg er 34, og det er vigtigt for mig, at du er et voksent menneske, som kan finde ud af at rydde op efter dig selv, og som overholder de aftaler vi laver i fællesskab. Jeg foretrækker, at du er nogenlunde på min alder. Jeg trives i et rent hjem. Jeg laver mad de fleste dage, men jeg tager altid opvasken efter et hvert måltid, så køkken er flot og rent til dit brug. Det forventer jeg også, at du gør.

Jeg er uddannet cand. mag. i historie og religion. Lige pt. er jeg ansat i et vikariat som lærer på en specialskole indtil jul. Hvis du er interesseret i at bo sammen med mig, så skriv. Jeg forestiller mig, at du kan komme og se lejligheden, drikke en kop kaffe med mig, og så kan vi tage en snak om vores forventninger til hinanden og til et fælles hjem.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
27 - 40
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more