Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

Fremleje centralt på Østerbro indtil nytår

kr. 4.400 pr/mdr - Stubbeløbgade - København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Jeg udlejer et umøbleret værelse ganske tæt på Nordhavn Station fra hurtigst muligt og indtil nytår. Forlængelse er som udgangspunkt ikke muligt.

Værelset er ret småt, men der er dog plads til en 140-seng og eventuelt et lille skrivebord. Der er lidt hyldeplads til tøj på værelset.

Derudover er der en stue, som deles med mig. Den bruger jeg til at se helt vildt meget fodbold. Køkkenet er godt med opvaskemaskine, og badeværelset er også udmærket. Der medfølger også en del opbevaringsplads i kælderen, og der er gratis vaskeri i opgangen.

Lejen er 4400 inklusiv alt. Licens, indboforsikring, lynhurtigt og stabilt internet, stor tv-pakke, gas, el, vand, varme - alt! Forudbetalt husleje og depositum slipper man for, og der bliver lavet kontrakt, så alt foregår efter bogen. Ved indflytning før 1. november bliver huslejen bare regnet forholdsmæssigt ud fra tidspunktet på måneden.

Skriv en besked med lidt info om dig selv, så fortæller jeg mere om lejemålet til dem, der kommer i betragtning. Lejemålet er ledigt, så længe annoncen her er aktiv. Jeg kan desværre ikke garantere, at jeg kan svare alle, der henvender sig.

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 15 - 99
Ryger Ikke-ryger
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 4.400
Depositum
kr. 00
Areal
8 m²
86 ft²
Periode
0-3 måneder
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Troels A.

26-årig mand

Dansker
Ryger
Ikke-ryger
Renlighed
Ren