Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

Fremleje centralt på Østerbro t.o.m. april 2019

kr. 3.850 pr/mdr - Marstalsgade - København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Jeg udlejer et umøbleret værelse ganske tæt på Nordhavn Station fra 1. juni (muligvis før) og indtil og med april næste år, hvor jeg selv skal flytte fra lejligheden, da ejeren skal bruge den (det er i hvert fald udgangspunktet, og jeg regner ikke med yderligere forlængelse).

Værelset er ret småt, men der er dog plads til en 140-seng og eventuelt et lille skrivebord. Der er lidt hyldeplads til tøj på værelset.

Derudover er der en stue, som deles med mig. Den bruger jeg til at se helt vildt meget fodbold, og ja, det er en fordel, hvis du går tilnærmelsesvis lige så meget op i fodbold. Værelserne er så små, at vi er nødt til at komme hinanden ved, og en stor fælles interesse er jo altid et godt sted at starte.

Jeg nyder også at bruge køkkenet og lave god mad, men helst når jeg har tiden til det - og det kniber det lidt med i øjeblikket.

Køkkenet er rigtigt godt med opvaskemaskine, og badeværelset er også udmærket. Det ligger dog placeret inde på det ene værelse, som man kan se på plantegningen. Det er ret specielt, men jeg har nu boet her i halvandet år, og det har aldrig været et problem. Det vil det dog helt sikkert være for nogle, men jeg ved præcis, hvad der kræves for, at det kan fungere tæt på problemfrit, og det vil jeg lede efter hos lejeren. Det er som udgangspunkt værelset med badeværelset, der udlejes, men jeg er under visse omstændigheder villig til at kigge på måske at bytte værelse. Der medfølger også en del opbevaringsplads i kælderen, og der er gratis vaskeri i opgangen.

Lejen er 3850 inklusiv varme og vand. Licens, indboforsikring, lynhurtigt, billigt og stabilt internet, stor tv-pakke, gas og el kommer derudover. I alt vil jeg anslå, at man har faste udgifter for ca. 5000 om måneden inklusiv førnævnte.

Jeg har mere eller mindre fyldt lejligheden på nær værelset ud med mine ting, så man behøver ikke medbringe en helt masse - men har man noget, der passer godt ind, vil jeg gerne se på at smide nogle af mine ting i kælderen.

Jeg arbejder til dagligt som kommunikationsmedarbejder, og en person i fast arbejde vil blive foretrukket.

Depositum kan man som udgangspunkt forvente at få tilbage, og er det en kæmpe dealbreaker at smide 10.000 for 11 måneder, vil jeg gerne kigge på at dække en større andel og måske halvere det. Det vigtigste for mig er at finde den helt rigtige roommate.

Skriv en besked med lidt info om dig selv, så kan det være, jeg inviterer dig forbi til at se det og få en snak med dig. Lejemålet er ledigt, så længe annoncen her er aktiv. Jeg kan desværre ikke garantere, at jeg kan svare alle, der henvender sig.

Roommate kriterier

Køn Mand
Alder 22 - 29
Ryger Ikke angivet
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Ren
Snorken Ligemeget
Festvaner En gang imellem

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 3.850
Depositum
kr. 10.350
Areal
8 m²
86 ft²
Periode
3-12 måneder
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Troels A.

27-årig mand

Dansker
Ryger
Festryger
Renlighed
Ren