Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Cecilie Maria
Your letter was sent toCecilie Maria
Ubegrænset værelse til leje, i en mega fed lejlighed på Amagerbrogade!
Rent: kr. 5,800
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 11 m²
City: København

Ubegrænset værelse til leje, i en mega fed lejlighed på Amagerbrogade!

All information about the room

Address:
Amagerbrogade , København
Rent:
kr. 5,800
Deposit:
kr. 34,800
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
11 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej! Ubegrænset værelse til leje, i en mega fed lejlighed på Amagerbrogade!
Eftersom min roomie skal flytte sammen med sin kæreste, står jeg med en lækker 3 værelseslejlighed på Amagerbrogade (Den perfekte beliggenhed).
Lejligheden er 96 m2, med to soveværelser, en stor fællesstue med et stort køkkenalrum, samt en stor terrasse og badværelse. Lejligheden ligger tæt på busstoppested, hvor der hyppigt kører 5C og 350S, og Amagerbro metro ligger 15min gang eller 5 min cykletur.
Derudover indeholder lejligheden bl.a. vaskemaskine, tørretumler, opvaskemaskine, altan, internet, tv-pakke, og et fremtidig depotrum.
Fakta, Netto, Kvickly og Rema1000 ligger 5 min. gang fra lejligheden og der er masse af retro barer, hvis man er frisk til en fredagsbajer og et spil dart. Amager Strand ligger ca. 20 min væk på gåben og ca. 10 min cykel.
Jeg udlejer et lyst og åbent værelse på 11,2 kvm, som er umøbleret, men med to store skabe og en kommode til (hvis det ønskes).

Om mig:
Jeg hedder Cecilie og er 25 år. Jeg studerer på Københavns Universitet og læser kommunikation og IT. Jeg arbejder deltid i Ecco og jeg er typen der sagtens kan have det sjovt i eget selskab. Dog elsker jeg hygge, godt selskab og er meget snaksaglig og åben. Jeg har ingen vilde hobbyer og er ikke-ryger (kun til fest :P), jeg elsker dog at tæve folk i spil ??
Om dig:
Du har lyst til at være en del af et socialt fælleskab i lejligheden eksempelvis ved at drikke en øl eller lave mad sammen engang imellem, men selvfølgelig have en fælles respekt for hinandens privatliv og en lukket dør.
Du skal føle at lejligheden er lige så meget din, som min og at fællesrummet selvfølgelig bærer præg af at vi er to der bor her og at vi begge skal kunne føle os godt tilpas og hjemme. Derudover er du god til at holde fællesarealerne rene og ryddelige, da det er jeg selv.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
21 - 31
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Clean, A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more