Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Jacob
Your letter was sent toJacob
Bofælleskabet Annahus søger ny bofælle
Rent: kr. 2,565
Moving in: August 1
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Odense

Bofælleskabet Annahus søger ny bofælle

All information about the room

Address:
Kongensgade 19, 5000 Odense
Rent:
kr. 2,565
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
August 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
19 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej boligsøgende,

Da vores søde rumbo er blevet tilbudt et forlænget ophold et andet sted i kongeriget, opsiger hun sit værelse fra d. 1/8. Derfor søger vi nu en ny person som kunne have lyst til at blive en del af vores lille fællesskab!

Vores fællesskab består lige nu af fire ungvoksne i alderen 24-27 år, 2 kvinder og 2 mænd, herunder en sygeplejerske, en psykologistuderende og 2 idræts- og sundhedsstuderende. Vi beskriver os selv som et familiepræget bofællesskab, der slører grænserne mellem kollektiv og bofællesskab. Det betyder hverken at vi deler økonomi eller tøj, men blot at vi nyder hinandens selskab og lægger meget vægt på det sociale. For os er Annahus et sted vi alle kan kalde hjem, et sted med god stemning indbydende for gæster, samt et sted hvor der kan opstå spontane fællesprojekter. Det håber vi er noget for dig.

Bofællesskabet ligger i en 235m2 gammel herskabslejlighed, lige i hjertet af Odense. Her deler vi badeværelse, der har toilet, bad og vaskemaskine til fri afbenyttelse, samt køkken, der har komfur, ovn, køleskab, fryser og depotrum til ekstra opbevaring. Derudover, er der i bygningen en vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, aflåst cykelkælder og et kælderrum til opbevaring. Foruden vores egne værelser, har vi også en rummelig fællesstue med fjernsyn og diverse spillekonsoller.

Dit værelse vil være 10m2 + hems. Huslejen er inkl. alle udgifter (vand, varme, el, internet og fællesudgift til husholdningsmidler).

Tænker du det kunne være noget for dig, så må du gerne sende os en besked. Vi vil gerne høre lidt om dig og dine tanker om at bo i bofællesskab, så vi kan få et indtryk af dig :-)

Har din ansøgning interesse, inviterer vi dig til samtale i huset så vi får muligheden for at møde hinanden, og du får mulighed for at se stedet. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig,

Mvh
Bofællesskabet Annahus

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
22 - 30
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more