Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Mads
Your letter was sent toMads
Roomie søges til lækker delelejlighed i Carlsbergbyen på Vesterbro
Rent: kr. 6,800
Moving in: Immediately
Period: 12-24 months
Size: 10 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Roomie søges til lækker delelejlighed i Carlsbergbyen på Vesterbro

All information about the room

Address:
Vesterfælledvej , København
Rent:
kr. 6,800
Deposit:
kr. 20,400
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
12-24 months
Size:
10 m²
Insertion date
26 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Roomie søges til splinterny delelejlighed på Vesterbro/Carlsbergbyen ...

Jeg bor i en helt ny lejlighed på 83 kvm på Vesterfælledvej, hvor jeg udlejer det største værelse(10kvm)... Lejligheden ligger i det nye Carlsbergbyen, og stod færdigbygget i december måned 2018, hvor jeg overtog den. Her er lækkert bad, køkken, stue, vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine og sidst - men ikke mindst en altan med udsigt til Carlsberg og hyggelig gårdmiljø.

Der er parkeringskælder under ejendommen - og opvarmet, aflåst cykelparkering. Ydermere er der etableret lækre grønne udeområder med blandt andet legeplads og afslapningsområde og fodboldbane. Derudover ligger den helt nyrenoverede Enghave park lige på den anden side af vejen.

Dit værelse er som udgangspunkt delvi...st møbleret med både skab og skrivebord samt mørklægningsgardiner. Hvis du ønsker selv at medbringe nogle af de ting der er, så kan de sagtens klares, og det også arrangeres at værelset modtages umøbleret, hvis det foretrækkes. Den øvrige del af lejligheden er ligeledes fuldt møbleret med skabe, tv, belysning, møbler og alt andet der ellers måtte være. For hele lejligheden gælder det dog selvfølgelig, at du også er mere end velkommen til at medbringe nogle af dine egne ting.


Huslejen er inkluderet et fællesbeløb, som går til internet, tv-kanaler og rengøringsmidler:) - for hvis der er noget jeg sætter pris på, så er det et rent og rydeligt hjem:)
Huslejen er ekskl. vand, varme og el, som hidtil har været cirka 625,- pr. person/mdr.

Lidt om mig - jeg er 22 år, og læser på CBS, hvor jeg netop er ved at afslutte 6. og sidste semester på min bachelor. Når jeg ikke bruger min tid på skolen, så bruger jeg oftest min tid med venner og på træning. Derudover har jeg også et studiejob hos Visma e-conomic, hvor jeg også bruger en del tid. Jeg er meget social, og nyder gerne et godt glas vin eller et spil kort, men ønsker også, at der skal være respekt for en lukket dør, hvis behovet er til det.


Lidt om dig:
Er du træt at roomies, som ikke gider rydde op efter sig selv - så se her!

Du er den rette til at bo hos mig, hvis du gerne vil have et rent og rydeligt hjem, samt selv ønsker at bidrage hertil. Du skal se rengøring som en selvfølge, og det at svinge en støvsuger skal være noget du har prøvet før.
Jeg forestiller mig du er ung, måske studerende samt glad og udadvendt.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 25
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more