Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Clara Dueholm
Your letter was sent toClara Dueholm
Værelse i lys og moderne lejlighed i København K, 2 mdr. lejeperiode
Rent: kr. 4,124
Moving in: Immediately
Period: 0-3 months
Size: 8 m²
City: København

Værelse i lys og moderne lejlighed i København K, 2 mdr. lejeperiode

All information about the room

Address:
Margretheholmsvej , København
Rent:
kr. 4,124
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
Yes
Period:
0-3 months
Size:
8 m²
Insertion date
9 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vi er på jagt efter en roomie (m/k, 19-27 år) til at overtage et værelse d. 1. april i vores veletablerede bofællesskab. Lejligheden ligger på det historiske Holmen, som tidligere var militært område. I dag er Holmen et kreativt grønt åndehul i København med Det Rytmiske Musikonservatorium, Arkitektskolen, Filmskolen, Noma, Operaen, Reffen, Copenhagen Contemporary osv. Fra vores lejlighed kan man på cykel komme til Nyhavn og Kongens Nytorv på 10 min. Vi bor i øvrigt på 5. sal (bygningen har elevator) med en stor vestvendt altan og har måske byens bedste udsigt over København.

Lejligheden er en fire værelses på 93 m2 med tre værelser, et stort køkkenalrum og et badeværelse. Det er Claras værelse som udlejes. Værelse er på ca. 8 m2 og er udstyret med radiator og et udluftningssyst...em. Værelset er som udgangspunkt møbleret med en seng, et skab, hylder og et skrivebord.
Køkkenalrummet er indrettet med spisebord og sofahjørne med udgang til altanen. Vi har opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden. Der er også adgang til et aflåst cykelrum og mulighed for at leje en plads i parkeringskælderen. Alt i alt en ny og lækker lejlighed fra 2014, hvor der ikke mangler noget.

Du vil komme til at bo med Alessa og Amanda, læser på henholdvis CPH business og på AAU og er begge i starten af 20’erne. Vi er nede på jorden, kan godt lide, at der er styr på tingene og forholdsvis rent i krogene, så vi kan slappe af med god musik, venner, madlavning og måske et glas vin på altanen. Udover at du bidrager til den hyggelige stemning, rydder du selvfølgelig op efter dig selv og gør fællesarealerne rent hver tredje uge.

Huslejen er 4.124 kr. om måneden. Dertil kommer der forbrug som betales a konto. Det omfatter bl.a. wifi, el, vand og varme og ligger lige nu på 638 kr om måneden. I alt 4762 kr. Depositum er 5000 kr. Værelset skal fraflyttes senest 8. juni 2020.

Vi har planer om at afholde samtaler hurtigst muligt - enten over skype/facetime/andet eller du kan komme forbi og se lejligheden og værelset. Vi glæder os til at høre fra dig!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 27
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more