Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Pernille
Your letter was sent toPernille
Bofælle søges
Rent: kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 12 m²
City: Risskov
The room is rented out Find other rooms

Bofælle søges

All information about the room

Address:
Broloftet , Risskov
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 02
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
12 m²
Insertion date
14 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Kære boligsøgende!
Vi leder efter én, der har lyst til at bo i nogle skønne omgivelser, med 2 tossede tøser i det nordlige Århus, som ønsker at være med til at skabe nogle hjemlige rammer med godt humør!

Lidt om os du kan komme til at bo med:

Helle (fra 1997) er til hverdag i gang på 2. semester af Global Nutrition and Health. Hun elsker brætspil & comedy, og er vild med at hygge! Som nybagt plantemor, er hun stadig er ved at lære hvordan man vander planter. Men hun er god til at trylle lækker dansk mad frem! Helle er også god til gør-det-selv projekter, der bl.a. har endt ud i et træ-spise/skrivebord med sildebensmønster. Født og opvokset på en gård tæt på naturen, som stadig vægter meget højt, har gjort hende til en jordnær jyde (; Derudover har Helle har ...en sjov vane for at opleve nogle lidt skøre ting, og har efterhånden fået samlet nogle gode historier at fortælle.

Pernille (fra 1994) læser Biologi på 6. semester, som størstedelen af hendes tid bliver brugt på. Noget af det hun holder mest af, er at være udendørs, og hun tager gerne på små-eventyr, når muligheden er der. Hun er tosset med dyr og planter, elsker jazz og gode dokumentarer! Pernille er lejlighedens skralder, og hiver til tider nogle spøjse ting med hjem. For tiden prøver hun kræfter med hækling, der et sted ude i fremtiden bliver det flotte kreative projekter (;Vi drømmer om, at du som den 3. bofælle i vores hjem, har lyst til være med i at skabe en god atmosfære, kan bidrage med godt humør og initiativer!. Desuden håber vi at du vil være med til at tage ejerskab og ansvar for lejligheden, så vi sammen kan skabe et hyggeligt hjem. Derfor tænker vi også at det kunne være en god idé at finde ud af nogle nye vaner, traditioner og dukse-duties sammen på ny :D

Som du ser på billederne (der godt nok ikke er helt up-to-date), er der møbler i lejligheden. Men der er masser af plads til mere, og der er stadig nogle tomme huller, der mangler at udfyldes. Så det kunne være super fedt, hvis du var med til at sætte dit personlige præg og bidrage til indretningen af lejligheden med både møbler, planter og nipsting! Også af den grund du vil få nemmere ved at føle dig hjemme blandt dine nips (:


Selvom vi begge har en hverdag, der nogle gange kører på rutinen, og ikke har planer om fællesspisning hver aften, kan vi godt lide at invitere hinanden til at spise med engang imellem, tage på udflugt til genbrugsbutikker, se en film, eller andet gøgleri, når tiden og lysten lige er der.
Det at bo sammen, handler for os ikke bare om at dele udgifterne, men også om det sociale man finder i at bo flere sammen. Dog uden at vi forventer du har lyst til at blive vores nye bedste ven (; Der er selvfølgelig også plads til, man bare gerne vil tulle rundt i sit eget selskab.

Du kommer til at bo i en stor lejligheden på 115 kvm (4 værelses), i et roligt kvarter, hvor det meste af arealet går til det kæmpe fællesrum vi har, med både et lækkert samtalekøkken, stue-afdeling, og spisestue hjørne. Desuden har vi vores helt egne 2 store private terrasser, hvor der altid er sol at finde (hvis det altså ikke regner), med jordbærbed og solbærbuske, der vender ud mod fælleshaven, hvor både harer og ænder hopper rundt. Her glæder vi os både til grillaftener, grøntsags-groning, og kolde drinks når varmen kommer!

Værelset (V3) har et gulvareal på ca 11-12 kvm, og har derudover et indbygget skab og to gulvlange vinduer, der vender mod øst, hvor du får glæde af morgensolen. Huslejen er på 4234 kr om måneden, hvortil der er mulighed for boligstøtte (Vi har kunne få op til ca 1000 kr). Oveni huslejen er der det almindelige forbrug (224 kr) der også skal dækkes.

Adressen ligger i 8240, men går man over vejen ved siden af, er man igen i 8200. Derfor ligger det heller ikke alt for langt ude ift. byen. Samtidig ligger lejligheden stadig tilpas langt væk og tæt på naturen, så man kan høre fuglene synge :D Skoven ligger ca 100 meter herfra, og vandet kommer lige efter skoven. Det tager 8 minutter til uniparken, hvis man ikke er fanget af en rød bølge (;


Hvis du tænker at kunne passe godt ind her, eller bare er nysgerrig efter mere, er du meget velkommen til at smide en mail til os.
Vi glæder os til at høre fra dig!


P.S. Det er tilladt med husdyr (;

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
22 - 34
Smoker:
Not specified, Non-smoker, Party smoker
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more