Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

You have to speak danish for having this room.....Dejligt værelse til leje i Charlottenlund/Ordrup.

Rent:
kr. 4,500
Moving in: July 1
Period: Under 1 year
Size: 15 m²
City: Charlottenlund

You have to speak danish for having this room.....Dejligt værelse til leje i Charlottenlund/Ordrup.

All information about the room

Address:
Ordrup Jagtvej , Charlottenlund
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 9,000
Moving in:
July 1
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
15 m²
Insertion date
15 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg søger en ny en ansvarsfuld, rolig lejer til et værelse i min bolig. Du skal kunne omgås dyr, og tale dansk. Jeg har en kat Buddha på fuld tid, og han bestemmer selv hvorvidt han vil være ude eller inde, og jeg passer ofte hunde - max to hunde af gangen og oftest af racen labrador. Der kommer selvfølgelig ingen dyr på dit værelse.
Værelset er kun til en enlig, og ikke til to personer, heller ikke til overnattende gæster. Men selvfølgelig er gæster velkommen. Værelset er fuldt møbleret med dobbeltseng (og opbevaring nede under sengen), dobbelt klædeskab, lænestol, sofabord, skrivebord med stol, og et 38 tommers fladskærms tv. Derudover er der et spisebord som kan slåes ud til min 4 personer.
Ejendommen har vidunderlige haver til begge sider, og ligger i en høj stuelejlighed.
Boligen ligg...er 700 meter fra Charlottenlund strand/fortet, 600 meter fra Charlottenlund slotspark, 700 meter fra Skovshoved havn, 300 meter til Ordrup station, 1200 meter til Bellevue strand, og 1500 meter til dyrehaven/bakken. Det tager ca. 15 minutter med toget at komme til centrum - Københavns hovedbanegård. Der er ikke langt til indkøb, på fx Ordrupvej, hvor bla. Fakta, Menu og Irma ligger samt en masse spisesteder.
I prisen er der indkluderet fx: Licens, forsikring ved brand, tv og tv-pakke, fri internet, el, varme, vand, alt brug af service, staniol, viskestykker, bagepapir, lyskilder, vasketabs til opvasker, rengøringsmidler, toiletpapir, køkkenrulle, krydderier og rigtig meget mere, som du få oplyst ved samtale. køkkenet er på ca 13 kvm, og badeværelset er på ca 8 kvm, og er udstyret med gulvvarme, tørretumbler samt vaskemaskine. Der er 3 meter til loftet, og der er desuden indendørs parkeringskælder til cykel.
Jeg selv er en rolig udlejer som forventer gensidig respekt. Jeg har fem uddannelser indenfor det humanistiske felt, og elsker at grine. Jeg er fra 1971. Vi er fælles om at holde de fælles arealer i rengjort stand. Jeg lejer minimum ud for et halvt år. En pendler er også velkommen, men der er ingen rubrikker på Findrommate der omfavner både stationære lejere og pendlere.
Jeg ønsker, at du i din tilbagemelding til til mig, forholder dig til min tekst.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Female
Age:
23 - 70
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Never parties
+ Read more