Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Skønt og lyst værelse i bofællesskab i Valby

Rent:
kr. 5,037
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: København

Skønt og lyst værelse i bofællesskab i Valby

All information about the room

Address:
Gammel Køge Landevej 22, 2500 København
Rent:
kr. 5,037
Deposit:
kr. 19,228
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Min kære roomie og jeg udlejer et værelse i vores 4-værelses lejlighed centralt i Valby, pr. 1/4 - 2021. Lejligheden befinder sig på Gammel Køge Landevej i det ret så nye Maskinfabrikskvarter, med 7 min. gang til Valby st., 10 min. gang til Ny Ellebjerg st. og 15 min. på cykel fra Indre by. Lejligheden er 96 m2 og udstyret med hårde hvidevarer, gulvvarme, en stor altan ud til gården og store vinduer med sol det meste af dagen.
Værelset der udlejes er ca. 9 kvm., hvor lejen er 5.039 kr. mdr. inkl. Aconto vand og varme. Internet betaler vi pr. kvartal og er ca. 100 kr. pr. person.
Depositummet er på 19.228 som udgør 3 mdr. husleje (hvori den ene måned er indflytningsmåneden) samt 1 måneds forudbetalt husleje, som du får tilbage ved udflytning.
Værelset udlejes ubegrænset og vi ser helst at... du kan bo her i min. 6 måneder.

Hvis vi er helt vilde med dig og du med os, så kommer du til at bo sammen med Matilde og Mie.
Mie er 21 år gammel, og læser til daglig teknoantropologi på 2. semester, på AAU ude på Sydhavnen. Når hun ikke er begravet i studiet, er Mie en kæmpe humørbombe med let til latter og en rastløshed der konstant holder hende i gang med noget nyt. Mie er enormt social og elsker en snak om alt og intet over aftensmaden, og supplerer ofte den gode stemning med at pushe og dele memes. Når hun skal koble af, finder du hende inde på værelset med hovedtelefoner på, hvor hun er i gang med at opstøve og udforske ny og gammel hiphop/rnb, som kan komme på en af hendes nøje konstruerede playlister.

Matilde er 22 år gammel, og læser til daglig til jordemoder på 1. semester. Matilde er en rigtig ’hyggefis’ og den menneskelige version af en solstråle – hun er helt vild med te, en god serie og at hygge i sofaen om aftenen. Men lad dig ikke narre, for når Matilde først er i et festligt humør, er hun sjældent til at få ned igen for bare dans og højt humør. Når Matilde skal slappe af, finder du hende enten sovende til en serie eller i snak med familie eller venner.
Derudover er Matilde altid klar med en kæk kommentar i rigtig far-stil (på den dårlige men ret sjove måde) og så er hun en ferm kok, der kan trylle de bedste måltider frem af meget få ting.

Som udgangspunkt søger vi en person – alle køn mm. er velkomne – mellem 20-25 år, der har boet ude før og gerne har boet sammen med andre (husdyr er desværre ikke velkomne). Vi har begge boet ude i +2 år med roomies/kærester, og er derfor godt indforstået med hvordan man behandler fælles arealer og andres ting, og ønsker derfor en der deler samme erfaring. Vi ser rigtig gerne at du er social og at vi kan lave nogle ting sammen i ny og næ, så det bliver mere et fællesskab end at vi ”bare” bor sammen. Ift. job, hobbies, religiøse overbevisninger er alle velkomne, så længe der er plads til os alle og at huslejen kommer til tiden.

Hvis vi lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at smide en besked med et billede og en beskrivelse af dig selv!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 25
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more