Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Steven
Dit brev blev afsendt tilSteven
Værelse udlejes i 4,5 måned
Husleje: kr. 2.700
Indflytning: Straks
Periode: 3-12 måneder
Areal: 8 m²
By: Odense
Værelset er udlejet Find andre værelser

Værelse udlejes i 4,5 måned

Fuld info om værelset

Adresse:
Lilletoften, Havek. , Odense
Husleje:
kr. 2.700
Depositum:
kr. 1.000
Indflytning:
Straks
Periode:
3-12 måneder
Areal:
8 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
+ Læs mere

Beskrivelse

Værelse på 8 kvm. udlejes i et luksus kolonihavehus (paracelhus) fra nu til 1. December 2018. Huset efterlever alle byggekrav der var til nyopførte huse i Danmark i 2015. Huset er 70 kvm. stort. Bestående af 2 værelser, 1 bryggers, 1 badeværelse samt et stort køkkenalrum, hvor stuen også er placeret. Alt er naturligvis til fri afbenyttelse bortset fra det ene værelse som jeg selv bruger :-) Der er vaske- samt opvaskmaskiner. Alt er inkluderet i huslejen på 2700 kroner (vand, varme, el, internet mm). Der er et engangsbeløb på 1000 kr ved indflytning. Der er ligeledes parkeringsmuligheder samt stor have og terrasse. Grundareal 470 m2. Kolonihaven ligger i et rigtigt dejligt område, så er man naturmenneske vil man elske det :-)

Værelset er delvist møbleret med en reol, kommode, hylde inkl. plads til at hænge tøj på bøjle. Du ville skulle medbringe en seng, vasketøjskurv, fjernsyn og evt. sengebord :-)

Afstande: SDU 5 km / UCL 3.5 km / OUH 3 km / Centrum 4.5 km / Indkøb 1.5 km

Lidt om mig:
Jeg er en fyr på 26 år. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Arbejder en hel del :-) Dyrker fodbold både på græsset og på sofaen. Jeg er social anlagt og har altid godt kunne lide en kold øl. Ellers er jeg rimelig harmløs og meget omgængelig. Jeg er meget åben overfor at lave aktiviteter med en kommende roomie såsom madlavning, brætspil, film, et glas vin, bytur whatever. Jeg er ligeledes hjælpsom af natur, så hvis du har små eller store problemer, så kan du altid spørge ;-)

Værelset er til rådighed fra dags dato indtil 1. December. Så kunne du tænke dig en billig husleje uden at gå på kompromis så kontakt mig med et billede og en lille kort beskrivelse omkring hvem du er. Så sender jeg gerne mere info/billeder af både mig selv og huset generelt. Et møde og en rundtur kan også arrangeres. Skulle du have spørgsmål, så svarer jeg naturligvis også på dem. :-)

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Køn:
Ligemeget
Alder:
18 - 40
Ryger:
Ikke angivet
Husdyr:
Ligemeget
Børn:
Nej
Renlighed:
Lidt snavs skader da ikke
Snorken:
Ligemeget
Festvaner:
Ligemeget
+ Læs mere