Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Værelser med Ansgar Anlæg i baghaven

Rent:
kr. 4,300
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

Værelser med Ansgar Anlæg i baghaven

All information about the room

Address:
Falen 27D, 5000 Odense
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 12,900
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
19 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hvis du leder efter et fedt sted at bo en spytklat fra gågaden i Odense - og ikke mindst en mad- og spilleglad roomie, så har jeg lige det, du mangler. Den 1. maj overtager jeg nemlig en stor og lys lejlighed på hele 126 kvadratmeter, og jeg leder efter to at dele alt den plads med. Lejligheden består af tre værelser - hvoraf det ene kan blive dit - et fint køkken med opvaskemaskine (yay), badeværelse med vaskemaskine, og så er der en kæmpestor fælles stue, hvor jeg håber på, at vi kan få en masse timer til at gå sammen (du kan jo blandt andet se frem til at smage min ret lækre jordbærtærte ??).

Jeg er selv 23 år gammel, læser medicin og er temmelig glad for at træne - og her kan jeg jo lige skyde ind, at der er fælles bordtennis og bordfodbold i cykelkælderen. Jeg har ikke de store krav til mine roomies, udover at vi skal have god kemi og du skal være med på at skabe et velfungerende fællesskab i lejligheden. Derudover vil det være et plus, hvis du også studerer (alt det obligatoriske med at respektere en lukket dør og svinge en støvsuger giver jo lidt sig selv).

De to værelser jeg lejer ud kan beskrives sådan her:

Værelse 1 er 18 kvadratmeter til en husleje på 4.300 kroner om måneden (inklusive internet) dertil kommer 367 kroner i a’conto vand og varme + vi deler elregningen. Depositum er 3 x husleje + 1 måneds forudbetalt leje.

Værelse 2 er 12 kvadratmeter til en husleje på 3.900 kroner om måneden (inklusive internet) dertil kommer 367 kroner i a’conto vand og varme + vi deler elregningen. Depositum er 3 x husleje + 1 måneds forudbetalt leje.

Og så er der jo altid mulighed for boligstøtte.

Jeg håber på og glæder mig til at høre fra dig - så kan vi jo

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 30
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more