Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Emilie
Dit brev blev afsendt tilEmilie
Værelse i Ceresbyen (Aarhus C)
Husleje: kr. 4.750
Indflytning: Straks
Periode: Ubegrænset
Areal: 9 m²
By: Aarhus
Værelset er udlejet Find andre værelser

Værelse i Ceresbyen (Aarhus C)

Fuld info om værelset

Adresse:
Ceresbyen 34, 8000 Aarhus
Husleje:
kr. 4.750
Depositum:
kr. 14.250
Indflytning:
Straks
Periode:
Ubegrænset
Areal:
9 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
+ Læs mere

Beskrivelse

Da min nuværende roomie har fundet et andet sted at bo, står jeg fra d. 1/7 alene med en alt for stor lejlighed, og derfor er jeg på udkig efter én, der vil flytte ind til sommer.

Lejligheden stod færdig 1/9-2017, så alt er splinternyt. Der er både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, en stor altan og depotrum i kælderen. Lejligheden ligger i gåafstand til indkøb, Strøget og banegården, og universitetet ligger omkring 3 kilometer væk. Dit værelse er 9,1 kvadratmeter, og lejen er 4750 kroner (ekskl. forbrug) med mulighed for 500 kroner i boligstøtte, hvis du er studerende. Som udgangspunkt er lejen på et år med mulighed for forlængelse.

Jeg forlanger hverken fællesmåltider, spilleaftener eller lignende, men blot at vi kan deles om rengøring, ikke holde fester hver weekend samt at du hverken ryger eller holder kæledyr.

Selv er jeg 20 år og læser Nordisk Sprog og Litteratur på andet semester. Når jeg ikke læser norske romaner og beskæftiger mig med vokalers forskellige udtaler, ser jeg gode serier, lytter til podcasts, får besøg af mine veninder og er sammen med min kæreste.

Hvis du kunne være interesseret i at være min nye roomie eller blot har spørgsmål, kan du kontakte mig her eller på mail.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Køn:
Ligemeget
Alder:
19 - 99
Ryger:
Ikke-ryger
Husdyr:
Nej
Børn:
Nej
Renlighed:
Ren
Snorken:
Ligemeget
Festvaner:
En gang imellem
+ Læs mere