Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

1 værelse - Nær Nørreport Aarhus

Rent:
kr. 3,750
Moving in: September 1
Period: Under 1 year
Size: 14 m²
City: Aarhus

1 værelse - Nær Nørreport Aarhus

All information about the room

Address:
Kirkegårdsvej 8, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 3,750
Deposit:
kr. 11,250
Moving in:
September 1
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
14 m²
Insertion date
12 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

ROOMIE SØGES TIL FREMLEJE FRA 1. SEPTEMBER 2021

Da et værelse bliver ledigt i en hyggelig 2-værelseslejlighed på Kirkegårdsvej nær Nørreport i Aarhus C, søger jeg en roomie i perioden 1. september 2021 til 31. januar 2022 - dog med mulighed for forlængelse!

Lejligheden er på 60 kvm2, hvor dit værelse vil udgøre 14,5 kvm2. Det store vinduesparti giver et dejligt lyst værelse med god udsigt over smilets by.
Det vil være muligt at leje værelset delvist møbleret i form af kommode, spejl, tøjstativ, sengebord med lille lampe, gardiner og loftslampe. Men det kan vi snakke om, så alle parter er glade.

Derudover indeholder lejligheden naturligvis et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, en entré med jakkeophæng og plads til dine sko samt et ny-renoveret badeværelse med gulvvarme. Vasketø...jet må klares i kælderen i et fælles vaskerum m. tørretumbler også.

Huslejen er på 3750, hvor der vil være et fast månedligt beløb til el, vand, varme, internet og indboforsikring. Den samlede pris vil derfor være 4.440 om måneden. Hertil vil boligstøtte være en mulighed, hvis du er studerende. Depositum er på 3 måneders leje + en måneds forudbetalt leje, hvilket giver et beløb på 19.440 kr.

Du kommer til at bo sammen med mig, som har boet på adressen det seneste år. Jeg hedder Alexander og er 24 år gammel. Jeg er et venligtsindet og humoristisk anlagt menneske, der altid kan hive en plat joke ud af ærmet. Til daglig studerer jeg til journalistik på tredje semester, hvor jeg bruger det meste af min tid på skole og foreningsaktiviteter.

Jeg er alti’ klar på en kop kaffe eller et spil et eller andet - om det er på bræt eller spilkonsol. Og som mange andre nyder jeg også et glas vin, en kold fadøl eller to i ny og næ, så hvis du har det på samme måde, kunne det jo tænkes, at det er dig, jeg leder efter! Naturligvis accepterer jeg også en lukket dør, da jeg tænker vi alle har godt af lidt alene tid fra tid til anden.

Hos en kommende roomie søger jeg:
- At du er 20+ og har boet ude før – dog er det ikke altafgørende, så længe du er frisk på at indgå i et godt roomieskab!
- Én der studerer – eller skal til det, så vi har mulighed for at gøre huslejen endnu billigere.
- Én med et friskt og positivt sind
- Én der holder fællesområder rene

Hvis ovenstående har fanget din interesse, må du meget gerne skrive en besked til mig, hvor du fortæller lidt om dig selv plus en fun fact eller to omkring dig!

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 30
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more