Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Lukas
Dit brev blev afsendt tilLukas
Værelse i stor lejlighed med tagterrasse udlejes lige ved Valby Station
Husleje: kr. 4.900
Indflytning: Straks
Periode: 0-3 måneder
Areal: 15 m²
By: København
Værelset er udlejet Find andre værelser

Værelse i stor lejlighed med tagterrasse udlejes lige ved Valby Station

Fuld info om værelset

Adresse:
Skolegade , København
Husleje:
kr. 4.900
Depositum:
kr. 9.800
Indflytning:
Straks
Periode:
0-3 måneder
Areal:
15 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
+ Læs mere

Beskrivelse

Hej Boligsøgende,

Da jeg fraflytter min lejlighed i en periode på 3 måneder fra 1. December til 1. Marts, søger vi derfor en rar og flink person, som vil leje mit værelse og bo med min roommate Jesper i den periode. Du har selvfølgelig fri adgang til alt i lejligheden, som køkken, bad, stue, terrasse osv osv.

Huslejen på 4.900 pr måned er inkl. alt.
Der er 2 måneders depositum. Indflytning 1. December og frem til d. 1 Marts 2019. (Er fleksibel, så har man lige brug for en ekstra uge i Marts f. eks, så finder vi ud af det)

Om lejligheden
Værelset vi udlejer er på 15 m2, i en dejlig 4-værelses lejlighed på 109 m2. Værelset udlejes med skrivebord, men ellers umøbleret. Der er skydeskabe på værelset, med god opbevarings plads. Lejelighedens placerin...g er rigtig god, lige ved Valby Station, ovenpå indkøbscentret Spinderiet, så der er et hav af butikker lige udenfor døren. Lige udenfor døren er b. la Kvickly, Fakta og FitnessDK og en langt række andre forretninger. 400m længere, og så er der Netto, Irma, Rema1000, Lidl og døgnåben 7-eleven.

Lejligheden er i 2 etager, med et værelse på hver, så man er lidt mere privat og for sig selv end normalt. Jesper bor på den nederste etage, og dit værelse er på den øverste etage. Derudover er der en privat tagterrasse, med sofaarrangement og grill, samt et aflukket hyggeligt gårdmiljø. Der er alt det almindelige i hårde hvidevarer, som opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab, fryser, ovn og komfur. I stuen er der TV, med standard TV pakke og chromecast. Der er internet med hastighed på 400 / 60 Mbit/s.


Om Jesper (som du vil komme til at dele lejligheden med)
Jesper er 22 år og er uddannet kok, hvilket han arbejder med til dagligt. Han er en stille og rolig person, og en type som kan med alle. Han er frisk på at hygge og snakke når man har lyst til det, og omvendt har han det også helt fint og fuld respekt for når man vil være for sig selv. Udover en kæmpe interesse indenfor gastronomi, så er nogle af de andre ting Jesper bruger tid på b. la hardball og hardball-spil, samt online gaming med venner. Jesper er ryger, men al rygning foregår udendørs, så det er ikke noget du vil blive generet af, hvis røg påvirker dig nemt.


Om dig
Vi søger en person som er stille og rolig, og har nogenlunde styr på tingene. Hvordan du ellers er som person betyder ikke det store; er du en som kan lide at være social osv er det helt fint, og er du omvendt en som godt kan lide at være meget for dig selv, er dette også helt fint.
At man vil holde en fest i lejligheden i ny og næ er naturligvis helt okay, men ser gerne du ikke er en der skal have huset fuldt hver fredag og lørdag.

Køn spiller ingen rolle.
Ingen par.


Transport, parkering, cykler
Offentligt transport: Da lejligheden ligger 50 meter fra Valby station, er der en lang række offentlige transport muligheder; S-tog, busser, intercity tog osv.
Cykelparkering: Der er altid mulighed for at stille sin cykel, i en aflukket gård.
Bilparkering: Har man bil kan man selvfølgelig parkere på gaden, men der er også mulighed for at leje en p-plads i parkeringshuset som støder op til bygning, for ca 530 kr pr måned.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Køn:
Ligemeget
Alder:
15 - 30
Ryger:
Ligemeget
Husdyr:
Nej
Børn:
Nej
Renlighed:
Lidt snavs skader da ikke
Snorken:
Ligemeget
Festvaner:
En gang imellem
+ Læs mere