Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Nanna
Your letter was sent toNanna
Roomie søges til 12 kvm. værelse i bofællesskab i Århus N
Rent: kr. 5,000
Moving in: Immediately
Period: 3-12 months
Size: 12 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Roomie søges til 12 kvm. værelse i bofællesskab i Århus N

All information about the room

Address:
Hvedevangen , Aarhus
Rent:
kr. 5,000
Deposit:
kr. 21,250
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
3-12 months
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

12. kvm værelse med altan ledigt pr. 1.1.19!

Hej alle sammen,

Træt af at bo i en lille lejlighed? Har du ikke nok plads at hygge dig på? SÅ SE HER!

Da vores søde roomie Emilie flytter, leder vi nu efter en roomie til vores lille hyggelige bofællesskab. Lejeperioden er fra d. 1 januar 2019 til d. 1 september 2019. Det ledige værelse er på 12 kvm. med indbygget skab. Huset er på hele 128 kvm., så der er massere af plads at boltre sig på (der er f.eks. lige blevet holdt julefrokost for +30 mennesker i weekenden!) og udover de tre værelser har huset en stor spisestue i forbindelse med stuen, et køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med badekar(!!), et wc, en vaskekælder og en altan som er på det ledige værelse samt en smuk have med to terrasser – så vi g...læder os allerede til sommer!
Derudover tager det ca. 5 min ned ad bakke til Universitet, og små 10 minutter så er du midt i Latinerkvarteret – og 5 min på gåben til den nærmeste McDonalds, Rema1000 og en døgnåben Netto!
Alle værelser på nær det ledige værelse er allerede møbleret, du skal derfor kun medbringe ting til dit eget værelse.

Lejen for det første værelse på 12 kvm. er på 5.000 kr. inklusiv forbrug (vand, el, varme, licens, You See) og der skal betales et depositum på 16.250 kr. samt en måneds forudbetalt husleje, der skal i alt indbetales 21.250 efter aftale inden indflytning.

Du kommer til at bo sammen med Sebastian og jeg.

Jeg er en pige på 20 år der læser Marketing and Management Communication på BSS. Jeg er vild med at lave mad og er masterchef når det kommer til bageri her i huset (har bl.a. lært min roomie hvordan man opvarmer æbleskiver i ovnen :-D), læse bøger og se serier, film osv. Jeg sætter pris på være sammen med mine venner og veninder samt min kæreste, og lave en masse sjove ting her i Århus.

Sebastian er 23 år og læser Digital Innovation Management and Business Development og er samtidigt pasta-kongen af huset! Han kan godt lide at se en masse bold i Tv’et og hygge sig med sine venner, når han ikke er ved at drukne i lektier. Han er derudover fra dejlige Tyskland, så der er både massere af mulighed for at øve sit engelske samt sit tyske!

Vi ønsker at finde en roomie som vil være med til at skabe et hyggeligt bofællesskab med plads til alle, vores venner, familier osv. Vi ønsker et fællesskab hvor vi kan lave ting sammen og spise sammen et par gange om ugen. Vi skal selvfølgelig hjælpes med rengøringen og vi ønsker, at vi holder fællesarealerne rene.

Køn og alder er underordnet, bare du er sød og rar. Hvis dette lyder som noget for dig, så send mig en mail med lidt info om dig selv. Vi holder rundvisning/samtaler løbende. Vi glæder os til at møde nogen af jer!

Hvis du er interesseret, så send gerne en mail med lidt info om dig selv til [email protected] eller skriv til mig her på FB

De kærligste hilsner fra Nanna og Sebastian

If you’re english speaking and interested in renting a room in a lovely house, please DM me for all the information in english!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more