Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Frederik
Your letter was sent toFrederik
Kreativt bofælleskab i centraltbeliggende herskabslejlighed søger roommate
Rent: kr. 3,800
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

Kreativt bofælleskab i centraltbeliggende herskabslejlighed søger roommate

All information about the room

Address:
Bredstedgade , Odense
Rent:
kr. 3,800
Deposit:
kr. 5,822
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Vi er et bofælleskab i centrum af Odense i stor herskabslejlighed der søger en tredje bofælle pr 1/9. Vi er to kreative unge, Asger og Frederik, der siden foråret 17. har boet sammen i en dejlig rummelig lejlighed et stenkast fra Odense Banegård.
Asger arbejder til daglig som filmklipper ved et lille reklame- og fiktionsfilmsproduktionselskab i Odense. Frederik arbejder som medieoperatør i biografen samt fungerer som manuskriptforfatter og filminstruktør – alt fra kort til spillefilm. Vi har begge kærester, er udadvendte, energiske og både stabile i sind og indkomst.
Lejligheden er en 155m2 herskabslejlighed på Bredstedgade (200m fra banegården, 300m fra Netto) med to store åbne stuer, stort ny-renoveret køkken og bad, egen opvask, vaskemaskine og tørretumbler inde i selve lejligheden, fiber internet og alt andet godt man nu kan forestille sig. Desuden er der projekter og hi-fi i stuen!

Værelset til leje et 8 beskedne kvadratmeter med vindue imod lukket baggård men højt til loftet og flotte bare trægulve. Desuden følger der skrivebordsplads i enden af spisestuen med, så man kan have sit eget hjørne med computer m.m. til at studere eller arbejde på.

Vi søger en stabil ung ekstrovert person der har lyst til at være en del af vores fælleskab. Vi forventer en person der deltager i fællesskabet og ikke kun holder sig bag lukkede døre. Vi er åbne over for både drenge såvel som piger 22 - 30 år.

Skriv endelig en besked hvis du er nysgerrig på os eller lejligheden! Så inviterer vi gerne på en kop kaffe og viser stedet frem, ganske uforpligtende ;)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
22 - 30
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more