Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
Værelset er udlejet Find andre værelser

Værelse udlejes i eftertragtet byggeri og med 2 fantastiske roomies

kr. 5.000 pr/mdr - Dortheavej - København

Faciliteter

  • Rygning
  • Husdyr tilladt
  • Vaskemaskine
  • Opvaskemaskine
  • Kabel-tv
  • Internet

Beskrivelse

Lejer søges til værelse beliggende på Dortheavej, København NV. Bispebjerg st og Nørrebro st ligger i gå-afstand, der busser tæt på, og en fakta ligger lige nede på hjørnet.

Lejligheden er en 3-værelses, som er meget eftertragtet på markedet. Den er i alt 98 kvm og har gulv-til-loft vinduer, altan, et rimeligt størrelse badeværelse, en gang og et stort køkkenalrum. Alle disse faciliteter står til rådighed hos en kommende roomie.

Vi er en pige og en dreng, begge på 21 år, som bor her i forvejen. Vi står begge på spring til at påbegynde vores videregående uddannelser, men i øjeblikket arbejder vi begge. Vi søger en person (køn ligemeget) på 20-25 år, ikke-ryger, som kunne tænke sig at være en del af dette fantastiske fællesskab.

Vi søger en nede på jorden person, som er fleksibel og vil hjælpe til med diverse fælles rengøring, indkøb og generel hygge. Vi elsker at bruge tid sammen i den store stue, men vi respekterer også en lukket dør. Og selvfølgelig er der også stemning for en fest og høj musik i ny og næ.

Lejen er på 5000 kroner pr. måned, herunder et depositum på 10.000 (2 måneders husleje), og alt dette inkluderer el, vand, varme og diverse internet, indbo og licens. Lejeperioden er som grundlag 2 år, men med mulighed for forlængelse. Det er derfor et ideelt sted at bo hvis du skal til at studere eller gør det i forvejen.

Roommate kriterier

Køn Ligemeget
Alder 20 - 25
Ryger Ikke-ryger
Husdyr Nej
Børn Nej
Renlighed Lidt snavs skader da ikke
Snorken Ligemeget
Festvaner Ligemeget

Fuld info om værelset

Husleje
kr. 5.000
Depositum
kr. 10.000
Areal
9 m²
97 ft²
Periode
12-24 måneder
Indflytning
Straks
Indrykningsdato:
28+ dage siden

Kia S.

21-årig kvinde

Dansker
Ryger
Ikke-ryger
Beskæftigelse
Andet