Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Anders
Your letter was sent toAnders
Roomie til nyt værelse i Valby
Rent: kr. 5,400
Moving in: Immediately
Period: 3-12 months
Size: 11 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Roomie til nyt værelse i Valby

All information about the room

Address:
Gammel Køge Landevej 22, 2500 København
Rent:
kr. 5,400
Deposit:
kr. 5,400
Moving in:
Immediately
Period:
3-12 months
Size:
11 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Hej!
Jeg er en ung fyr der lige om lidt flytter et halvt år til Australien på udveksling. Det betyder at jeg fremlejer mit værelse fra d. 1.08.2019 til d. 1.01.2020.

Lejligheden er en stor dejlig lys lejligheden med en skøn placering i valby. Der er inkøbsmuligheder lige om hjørnet, der er lækre take away muligheder i form af sushi og burgere fra Rumbles. der ligger også en lækker lille cafe ved siden af. Der er simpelthen lidt af hvert man kan nyde.
I lejligheden bor der yderligt to skønne fyre, Thomas(23 år) og Frederik(21 år), hvor Thomas studere på Danmark Tekniske Universitet(DTU) og Frederik arbejder med finansering af investeringprojekter. De er begge super venlige og elsker at hygge med film, snak, og lækker mad! Det er en ideel lejlighed for en person der godt... kan li at være social, men samtidig også seriøs omkring sit studie eller job. Her er der plads til det hele!

Værelset der fremlejes vil indeholde en seng. Derudover, hvis man er interesseret, kan der efterlades en tøjstativ på værelset fra Ragbuddy så man har noget at hænge sit tøj på. Ellers pilles dette ned inden indflytning. Værelset ligger ud mod gården i den ejendom vi bor i, og man slipper derfor fra larmen fra gaden. Det er et skønt værelse med masser af plads.
Udover værelset er der en stor stue der deles med resten af lejligheden. Stuen har et dejligt stort tv til de hyggelige filmaftener og en stor flydesofa! Køkkenet er fyldt med alle de redskaber der skal bruges til at lave lækker mad, så ingen grund til at holde sig tilbage hvis man elsker at lave mad.

Af dig ønsker vi at du er interesseret i at bo med os, også rent socialt. Vi ønsker at du er studerende eller i hvert fald har en aktiv hverdag på den ene eller den anden måde. Vi forventer at du respektere vores hjem da vi også ønsker at det skal være dit hjem. Der er forventninger om at du frivilligt vil dele de huslige pligter i vores hjem. Ellers håber vi bare at vi får det sjovt sammen! Vi søger kun ”ikke rygere”.

Information til dig:

Husleje: 5.400kr pr. måned (inkl. Vand, varme, el og internet)

Depositum: 5400

lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og elevator


Ved interesse send os en beskrivelse af dig selv

Vi glæder os til at høre fra dig og til at bo med dig!!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 28
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more