Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Værelse på Østerbro
Rent: kr. 4,500
Moving in: December 1
Period: Over 1 year
Size: 13 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Værelse på Østerbro

All information about the room

Address:
Landskronagade 59, 2100 København
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 4,500
Moving in:
December 1
Commuter room:
No
Period:
Over 1 year
Size:
13 m²
Insertion date
27 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej derude!

Min nuværende roomie flytter ud d. 1 december efter 2 gode år sammen, og jeg leder derfor efter en efterfølger!

Værelset er 13 m2 og er del af en samlet lejlighed på 56 m2, der ligger på stueetagen. Værelset er umøbleret og ligger ud mod en hyggelig gårdhave. Derfor vil man ikke blive påvirket af evt. larm fra den ellers relativt rolige gade.

Lejen kommer til at ligge på 4500 kr, incl. vand og varme, dertil kommer internet og en elregning hver 3. måned. Depositum vil være på én måneds husleje. Lejeperioden er mindst 10 måneder med mulighed for forlængelse.

Lejligheden består af 2 værelser samt køkken, badeværelse og en gang med god plads til sko og jakker. Jeg har sat et mindre bord op i køkkenet, der kan foldes op og ned, så der er mulighed for at spise andet sted end i v...ærelset. Der er desuden vaskekælder i gården med vaskemaskiner og tørretumblere!

Jeg søger en moden og ansvarlig roomie, som enten er studerende eller har fuldtidsarbejde og helst mellem 22-27 år. Da jeg selv er relativt renlig, søger jeg en roomie, der også er med på at holde lejligheden nogenlunde pæn og i fin stand. Dog blander jeg mig ikke i, hvordan du vælger at holde dit værelse :) Derudover søger jeg bare en hyggelig roomie, der kunne have lyst til en gang i mellem at spise mad sammen og evt. drikke en øl eller et glas vin. Dog med mulighed for at kunne prioritere privatliv, som man selv har lyst!

Jeg er selv 25 år, studerer Idræt på KU og er i gang med sidefag i matematik. Jeg spiller beachvolley og evt. backgammon i fritiden. Derudover arbejder jeg som E-sports coach for adskillige organisationer, som konkurrerer i forskellige turneringer, hvilket jeg bruger en del tid på i perioder hjemmefra.

Der vil være rig mulighed for at sætte sit præg på lejligheden og miljøet i hjemmet, da jeg selv er omgængelig og ligetil. Desuden nyder jeg forandring og et frisk pust til hverdagen!

Der vil selvfølgelig blive mulighed for at se lejligheden i løbet af den næste måneds tid.

Skriv lidt om dig selv, dine interesser og hvordan en typisk hverdag/weekend ser ud for dig :)

Mvh Laurids

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 27
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more