Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Astrid
Your letter was sent toAstrid
Værelse i bofællesskab på Havneholmen
Rent: kr. 5,790
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Værelse i bofællesskab på Havneholmen

All information about the room

Address:
Havneholmen 12, 1561 København
Rent:
kr. 5,790
Deposit:
kr. 12,400
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vores kære Lærke flyver fra reden, og vi leder derfor efter en tredje person, der har lyst til at være en del af vores lille bofællesskab fra den 1. oktober.
Vi bor på Havneholmen med Fisketorvet som den lokale kiosk, i en lækker lejlighed på 113 m2, med tre værelser, et stort køkkenalrum, en balsal af et badeværelse, samt en seriøst stor altan med udsigt over hyggelige Skibbroen, tømmergraven og Københavns Roklub. Der udover er der hvid luksus i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Lidt om os:
Astrid er 29 år, har læst statskundskab og arbejder for at sygeplejerskerne kan få mere i løn. Hun kan bage kokostoppe med nougat, men skal nok ikke forvente at få en plads i næste års udgave af Den Store Bagedyst. Hun frekventerer flittigt byens biografer og teaterscener, og kæmper en brav kamp for at nå den helt tidlige morgentur med svømme/croissant&kaffe-klubben.

Pernille er 30 år, drøner dagligt til nørdernes højborg (DTU) i Lyngby, og har ansvaret for at vide hvordan verden hænger sammen. Pernille kan både sejle en båd, køre en brandbil og er selvudnævnt kommende verdensmester i trappeklatring (til hverdag lokker elevatoren til 4. dog ofte).

Vi kan godt lide at drikke drinks, lægge puslespil, hænge på altanen og spise sammen når hverdagen giver mulighed for det.
Værelset er småt men godt (ca. 10 m2) og har et enkelt indbygget skab, men du bor sammen med os i hele lejligheden. Huslejen inkl. forbrug er 5.790 kr. om måneden, depositum er 12.400 kr. og der er ingen begrænsning på lejeperioden.
Hvis vi lyder som nogen du godt kunne tænke dig at bo sammen med, så send os en mail, og fortæl lidt om dig selv, så inviterer vi på kaffe og rundvisning.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more