Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google
frederikke
Dit brev blev afsendt tilfrederikke
NY ROOMIE SØGES
Husleje: kr. 5.325
Indflytning: Straks
Periode: 12-24 måneder
Areal:
By: Aarhus
Værelset er udlejet Find andre værelser

NY ROOMIE SØGES

Fuld info om værelset

Adresse:
Ny Munkegade , Aarhus
Husleje:
kr. 5.325
Depositum:
kr. 00
Indflytning:
Straks
Periode:
12-24 måneder
Areal:
Indrykningsdato:
28+ dage siden
+ Læs mere

Beskrivelse

Det lille ny-opstartede kollektiv mister en roomie, og søger der en ny til at flytte ind på Ny Munkegade med indflytning enten 1/12 - 2018, 1/1 - 2019 eller 1/2 - 2019.
Værelset er på 19 m2 plus en stor 2 m bred hems på 10 m2, som er velegnet til soveafdeling. Der er to store indbygget skabe i den ene ende af hemsen. Værelset er lyst og har fire vinduer - to kviste, der vender ud mod gaden og 2 tagvinduer på hemsen med "havudsigt", der vender ind mod gården.

Du kommer til at bo i en dejlig lys 100m^2 lejlighed på 5. Sal i det dejlige Ø-gadekvarter i Århus C med 15 min gang til centrum og 5 min gang til uni-parken. Der er desuden opvaskemaskine i lejligheden, men tøjvask foregår i kælderen, hvor der er adgang til vaskemaskine, tørretumbler og tørrerum.

Grundh...usleje er 4.825 kr/md. Forbrug til el, vand, varme og Internet er 500,- kr/md. Værelset udlejes frem til og med august 2020. Depositum er 3 måneders husleje, og der betales 3 måneder forud. Værelset er desuden umøbleret.

Lidt om dine (måske) kommende roomies:

Federica (19): Frederikke læser Economic & Business Administration på BSS. Hun er netop flyttet til Danmark efter et helt liv i USA og Spanien. Frede ELSKER at bage kage - det gør hun gerne mindst en gang i ugen, og heldigvis er hun også god til at dele ud af lækkerierne. Lige så meget som hun elsker at ligger på sofaen, lige så klar er hun altid på en svingom i byen - hun arbejder sågar på Loulou, hvor hun servicerer tequila natten lang. Trods dansk statsborgerskab, har Frederikke aldrig boet i Danmark før, men er en lille globetrotter og flydende i spansk, engelsk og dansk.

Kristine (21): Kristine læser Global Business Engineering på VIA University College. Hun er tilfytter fra landet på Fyn og er endnu i gang med at vænne sig til storbyen pulserende jag (ja, det synes hun Århus er). Kristine er kæmpe fan af et godt (og gerne flere) glas rødvin og hun er en begyndende lille gin-nørd. Udover at drikke alkohol er der også fodbold og ridning på programmet - og så er hun vanvittig dygtig til at stene dårligt tv.

Sammen er vi generelt ret glade og hyggelige - vi elsker at spille brætspil, trods vi endnu ikke ejer nogle (der er planer om storindkøb)

Er du studerende, i aldersgruppen 20 - 24, og muligvis kunne tænke dig at blive en del af mini-bofællesskab, så smid en privat besked til mig eller Frederikke, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor lige du er det geniale bud på en kommende roomie.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Køn:
Ligemeget
Alder:
19 - 24
Ryger:
Ikke-ryger
Husdyr:
Nej
Børn:
Nej
Renlighed:
Ren
Snorken:
Ligemeget
Festvaner:
Ligemeget
+ Læs mere