Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Stort værelse i bofællesskab - dyr muligvis tilladt
Rent: kr. 5,500
Moving in: December 1
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: København

Stort værelse i bofællesskab - dyr muligvis tilladt

All information about the room

Address:
Store Mølle Vej , København
Rent:
kr. 5,500
Deposit:
kr. 5,500
Moving in:
December 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej, vi udlejer et værelse i denne lækre lejlighed ubegrænset fra den 01 december (plus minus en dag aftales med Linea, der har fundet sin egen lejlighed fra 01.12. Placeringen er tæt på alt og offentlig transport.

Det er en ældre nymoderniseret 5-v på 145 kvm med fælles stue. Lejligheden deles med 3 andre - Nikolaj, Katharina og Mikkel, der alle er i midt 20érne, søde og imødekommende.

Nikolaj er 24 og sportsjournalist, Katharina er fra tyskland, 25 og studerer human cultures og jeg, Mikkel er 27 og arbejder fuldtid som tjener indtil jeg starter på uddannelse som politi
.
Der er vaske- og tørrerum i gården, som startes for 17,- pr vask og tørre for 0,6 pr minut (ca 60-80 pr måned) ellers deles vi om udgifter til rengøringsmidler på weshare. Der betales 100,- udover huslejen i varmeforbrug a conto, hvor man får resten tilbage eller betaler ekstra for det man bruger. Der er en måler på alle radiatorer, så det er individuelt forbrug og deles i 4 for stuen. Koster 800-1600 årligt (1600 når man fyrer radiatoren op på max og har åbent vindue....). Resten er inklusiv.

Vi håber du vil være med på en drink, brætspil, film eller noget socialt en gang imellem, men en lukket dør er også altid godkendt. Vi er ret sociale og hygger med mad osv sammen også og håber du vil være med til det nogle gange, men vi har også alle travlt. Herudover skal du altid gøre rent efter dig selv på fælles arealer og rengøre lejligheden 1 gang pr måned.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 35
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more