Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

- KOSTA DEL SOL -

Rent:
kr. 3,200
Moving in: Immediately
Period: Over 1 year
Size: 12 m²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

- KOSTA DEL SOL -

All information about the room

Address:
, Odense
Rent:
kr. 3,200
Deposit:
kr. 11,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Over 1 year
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Kom og bo med os i vores hyggelige, lille kollektiv!

Placering: Odense C
Indflytning d. 1. oktober 2021 (Vi er til at forhandle med)
Månedlig husleje (inkl. alt!!): 3.200 kr.
Depositum: 11.000 kr.
Mulighed for parkering.

Vi er et lille Kollektiv på 4 pers., hvor Sofie desværre har valgt at flytte sammen med kæresten, og vi søger derfor en ny roomie.

Vi søger i første omgang en kvindelig beboer, men den rette roomie overvinder kønnet, hvis du taler din sag ?? (og er lige så god til at købe toiletpapir som Sofie).

Vi holder til i et stort, 2-etagers villa foruden en kælder på 90 m2 med vaskemaskine samt en lille have med havedam og drivhus. Dit værelse er på 12 m2 og ligger på 1. sal. I stueetagen har vi et stort køkken samt 3-ish stuer, hvilket både giver plads til en spisestue, en... tv-stue og en dansestue ??

Når det så er sagt, har vi i virkeligheden mest til fælles med en flok hygge-tanter, som dog altid er klar på en fredags-øl eller et fyraftensglas.

Udover dit værelse, er der rig mulighed for at sætte dit eget præg på resten af huset.

HVEM ER VI:

Stig – 28 år
Kaffe-drikker, behagelig og realist. Husets ultimative grønne fingre med en kærlighed for at gro egne grønsager og urter i haven. Han studerer til daglig kemi og biotek, samt arbejder hos Nykredit. Stig holder af hyggelige stunder med familie og venner.

John – 31 år
Kaffe-drikker, ris-entusiast og nede på jorden. John er lige færdiguddannet som productionsteknolog. Til dagligt har han travlt med arbejde, træning, basket og hangouts med venner (ses ofte i gang med at drikke en dato). John har sjældent nej-hatten på og har generelt et afslappet forhold til det meste.

Ditte – 25 år
Te-drikker, energibombe og sovehjerte på samme tid. Kedelige opgaver bliver nemt hyggelige, hvis man nynner lidt samtidigt - så er du advaret. Ditte studerer tourism management, mens hun som landsbypige fra Jylland har brugt det sidste halve år på at lære storbyen at kende… i corona-tider.

Olga – 1,5 år
Snack-elsker, hyggefis og dagdrømmer. Olga er Dittes kat, som kommer når man kalder, kan give pote og elsker nus. Hun er en korthåret alm. huskat som fælder begrænset. Hun er renlig, opfører sig pænt og holder sig fra bordene.

HVEM ER DU?:

Helst 21-35 år
Vi ser helst du er en åben person, som vil nyde at bo sammen med tre andre unge mennesker. Besidder en forholdsvis stabil økonomi, så du kan betale huslejen. Det er ikke et krav, at du er studerende.

Allergi for katte, planter eller gamle huse vil være op ad bakke – derudover håber vi at finde en sød og behagelig person som også kan lide brætspil, fælles madlavning og vin på terrassen.

Vi glæder os til at høre fra dig! Hvis vi lyder interessante, kan du altid kontakte os helt uforpligtende. Vi står klar med kaffe eller te på kanden ??

Sincerely yours

PS. Vi respekterer selvfølge en lukket dør osv.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Female
Age:
21 - 35
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more

Similar rooms

3,600 kr.
Hollufgårdsvej, Odense
3,500 kr.
Buchwaldsgade, Odense
3,500 kr.
Fabersgade, Odense
3,000 kr.
Læssøegade, Odense
3,000 kr.
Jens Benzons Gade, Odense
3,700 kr.
, Odense
3,050 kr.
Campusvej, Odense
3,000 kr.
L. A. Rings Vej, Odense