Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

2 store værelser ledige i hyggeligt bofællesskab i Algade

Rent:
kr. 3,800
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

2 store værelser ledige i hyggeligt bofællesskab i Algade

All information about the room

Address:
Algade 54, 9000 Aalborg
Rent:
kr. 3,800
Deposit:
kr. 03
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vi søger to nye roomies i vores 235 kvm. store bofællesskab i Aalborg midtby. Vi er 6 unge mennesker, der deler en charmerende herskabslejlighed midt i Aalborg. I lejligheden bor Mikkel, Anna, Peter og Jesper. Vi er alle mellem 25 og 26 år og laver lidt af hvert. Mikkel holder sabbatår fra sit psykologistudie, Anna er handicaphjælper, Peter læser en kandidat i Environmental Management and Sustainability Science og Jesper læser sundhedsteknologi.

I bofællesskabet vægter vi at der er plads til både fælles hygge og sjove stunder sammen, samt at man kan lukke sin dør og have alenetid. Ligeledes lægger vi også vægt på at respektere hinandens behov, så vi viser hensyn til alles forskellige hverdage. En dag om ugen skiftes vi til at lave mad til hinanden og afholder fællesspisning. Derudover vær...dsætter vi et godt sammenhold og at vi engagerer os i hinanden. En gang om måneden har vi så et fællesmøde, hvor vi tager relevante ting op som vi skal vende med hinanden.

Værelserne, som står til overtagelse, er henholdsvis 18 og 25 kvm. Prisen for det mindste værelse (værelse 1) er 3585 kr. og prisen for det store (værelse 2) er 3830 kr. alt inkluderet. Det 18 kvm. store værelse er med hyggeligt træloft og har højt til loftet samt et stort vindue. Det 25 kvm. store værelse har ligeledes højt til loftet og en flot stuk samt et stort vindue. Begge værelser har dør ud til vores hyggelige og store stue. Her kan vi læse, spille guitar, se film eller caste serier på vores store fladskærms TV. Udover stuen har vi en entré, et stort badeværelse samt et ekstra toilet og et stort køkken med vaskemaskine/tørretumbler til fri afbenyttelse. I køkkenet har vi masser af køleplads med 3 køleskabe og en kummefryser - og en fælles altan som bruges flittigt i sommermånederne.

Huslejen er inklusiv ALT, dvs. at vand, varme, el, internet og vask er betalt af huslejen. Vi har hver især individuelle lejekontrakter, dvs. at vi IKKE hæfter for hinandens huslejer når andre beboere i lejligheden fraflytter sit værelse. Derudover har vi en fælleskasse hvor vi hver især smider 50 kr./md. til fælles hverdagsomkostninger såsom toiletpapir og køkkenting. Vi har en ugentlig rengøringsdag hver søndag, hvor vi på skift svinger kosten så lejligheden kommer til at stråle på ny.

Vi er selvfølgelig ude efter en person som passer godt ind i vores bofællesskab. Derfor vil vi rigtig gerne høre lidt om dig og hvorfor du har lyst til at bo i et bofællesskab, samt hvad du vil bidrage med i vores fede fællesskab her i Algade. Derudover må du gerne tilføje hvilket af værelserne, du er interesseret i (hvis det ikke er dem begge). Så tales vi ved hurtigst muligt.

Indflytning ved begge værelser er 1. april, men med mulighed for at kunne flytte ind før.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra alle os i Algade!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more