Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Katrine
Your letter was sent toKatrine
Søger sød roomie til ny og lækker lejlighed
Rent: kr. 7,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Søger sød roomie til ny og lækker lejlighed

All information about the room

Address:
Pladehals Allé 4, 2450 København
Rent:
kr. 7,000
Deposit:
kr. 21,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hola!

Mit navn er Katrine og jeg er 21 år gammel. Jeg søger en sød roomie til min nye lejlighed på Frederiksbrygge. Lejligheden er nybygget, har Netto som nabo og ligger et stenkast fra vandet. Det er en stor 3. værelseslejlighed på 91 kvm2, og du kommer til at dele hele lejligheden sammen med mig. Dit værelse er på omkring 10 kvm (det store værelse uden depot rum) og er umøbleret. Vand, el, varme, indbosforsikring og internet er inkluderet i prisen.

Jeg søger en sød og ærlig roomie, som nyder at være social, men samtidig respekterer en lukket dør. Du skal være renlig, og selv være god til at rydde op efter dig selv. Du skal selvfølgelig have styr på din økonomi, og altid betale til tiden.

Lidt om kvarteret. Man kan se Netto fra lejligheden af. Den åbner ...tidligt og lukker sent. Så hvis du er ligesom mig, og sommetider har brug for en aftensnack, så vil Netto være din nye bedste ven. Ved siden af Netto ligger der et Italiensk supermarked, som forhandler de lækreste råvarer, hvis man f.eks. er vild med tapas og pastaretter. Om sommeren vil du også blive rigtig glad for vandet, som ligger 100 meter fra lejligheden. Jeg har dog ikke brugt så meget tid dernede denne sommer, men lad os håbe vejret bliver bedre næste år. Derudover er der bare en vildt fed energi herude. Der bor rigtig mange unge, og jeg har selv rigtig mange venner som bor på samme vej.

Lidt om mig. Jeg er selvstændig, og det har jeg været i snart 3 år. Jeg driver to virksomheder hjemmefra, så det er selvfølgelig vigtigt for mig, at du kan acceptere dette. Jeg er en person som craver at være social, og jeg bruger derfor meget af min fritid, sammen med mine venner og min familie. Min fritid bruger jeg også på, at træne og lave mad. Jeg elsker at stå i et køkken, og bruge lang tid på at lave et godt måltid. Jeg er en meget kærlig, smilende, ærlig, kreativ og skør person. Puha, det var godt nok mange tillægsord.


Hvis det lyder som noget for dig, så send mig en besked. Så kan vi evt. mødes over en kop kaffe!


- Katrine

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Female
Age:
20 - 25
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more