Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Peter
Your letter was sent toPeter
Ledigt værelse i Paradiskollektivet
Rent: kr. 2,550
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 6 m²
City: Vejle
The room is rented out Find other rooms

Ledigt værelse i Paradiskollektivet

All information about the room

Address:
Grønnegade , Vejle
Rent:
kr. 2,550
Deposit:
kr. 15,475
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
6 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Du har nu en helt unik chance for at blive en del af Paradiskollektivet!

Da vores ene roommate flytter på grund at nyt arbejde, står der nu et værelse frit - overtagelse fra 1. oktober eller hvordan vi får det til at passe!

Du kommer til at bo i en kæmpe lejlighed i centrum af Vejle, ca. 2 min. i gå afstand fra banegården og gågaden. Lejligheden indeholder fire værelser, hvor dit bliver det mindste (men også langt det billigste!), et stort køkken-alrum, to toiletter (et af dem med bad), kælderrum, cykelkælder og en fælles terrasse med de andre i opgangen. Der udover har lejligheden vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Vi er et hyggeligt lille bofællesskab med plads til lidt af hvert - her bliver både set film, lavet god mad, tegnet, malet, stået p...å skateboard (udenfor), lavet lektier og arbejde og masser af andet!

Vores sammenhold er rigtig godt og vi elsker at tilbringe tid sammen, men vi har også hver vores omgangskreds som vi passer og plejer :)

Om os:

Emilie er 20 år gammel, svært glad for lækre lp'er, kreativt håndværk, Bratz, skateboard og øl. Hun er som hovedregel et stort smil og rar som dagen er lang!
Hun er abnormt bange for fugle, kan sagtens bruge en time i badet og så elsker hun at drage på eventyr!
(Skrevet af Peter)

Lykke er 22 år ung, elsker at læse (poesi), skrive og tegne. Hun arbejder i en børnehave, går til yoga, og spiser is med popcorn. Hun er betænksom, og et af du mest muntre mennesker du nogensinde møder. Hun kan nogle gange spottes med et glas vin i den ene hånd og et engangskamera i den anden.
(Skrevet af Emilie)

Peter er en 30-årig (læs: ung af sind) rar og afslappet gut. Han er en ægte musical og teater-nørd, der sætter pris på det gode design, at være kreativ og tilbringe tid med venner og kæreste. Derudover har han boet på hotellet (læs: i kollektivet) fra day one og synes historie er fedt og spændende. Du kan forøvrigt ikke hamle op med hans evner hverken i wordfeud eller køkkenet;))
(Skrevet af Lykke)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
18 - 33
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more