Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Hans
Your letter was sent toHans
Lille værelse i stor, nybygget lejlighed i Valby
Rent: kr. 5,300
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Lille værelse i stor, nybygget lejlighed i Valby

All information about the room

Address:
Gammel Køge Landevej 20, 2500 København
Rent:
kr. 5,300
Deposit:
kr. 5,300
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Vi er så heldige at vi er blevet tilbudt en ny lækker lejlighed i Valby fra 1. Maj. Da det er en 4-værelses og vi kun er to personer, kunne vi godt tænke os at finde en sød roomie, der vil være med til at gøre lejligheden super hyggelig. Vi er Hans og Johanne, vi kender hinanden fra Engelsholm højskole, hvor vi begge har taget to semestre. Hans har været på elektronisk musik og formlab (keramik), johanne har været på smykkedesign begge semestre.

Hans er 24 og har fået sig et rigtig ”voksenarbejde” og arbejder som softwaredeveloper. Han kan godt lide musik og at drikke kaffe af sine hjemmelavede kopper. Derudover drikker han gerne et glas vin i tide og utide.

Johanne er 23 år (24 når vi overtager lejligheden). Hun er elev i Matas Rødovre Centrum, og vil derfor sørge for at lejligheden og dens beboere altid dufter dejligt. Når hun ikke er på arbejde, er hun tosset med serier og elsker at hækle. Hun er også rigtig glad for et glas vin eller en god IPA.

Vi kunne godt tænke os at finde en der er ca. på samme alder som os, om du er mand, kvinde, studerende, arbejder fuldtid, er lidt lige meget. Vi håber at du kunne tænke dig at være en del af et lille kollektiv, hvor vi kan lide at være sammen, men også skal have lov til at være sig selv.

Dit værelse vil være det mindste (hvilket prisen selvfølgelig er beregnet efter), altså det nederst til venstre på plantegningen. Til gengæld er stuen/køkkenet dejlig stort, og indeholder opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og har desuden også en lille fin altan. Lejligheden ligger på 5. sal, og vi har ingen overboer. Pris 5300 om måneden alt inklusiv.

Hvis du er interesseret, så skriv til en af os. Skriv gerne lidt om dig selv og hvorfor du kunne være nice at bo sammen med. Hvis du har et fjernsyn er det et plus men dog ikke et krav ??

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more