Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Ida
Your letter was sent toIda
Værelse i hyggeligt bofællesskab - Skal opleves!
Rent: kr. 3,100
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 14 m²
City: Højbjerg
The room is rented out Find other rooms

Værelse i hyggeligt bofællesskab - Skal opleves!

All information about the room

Address:
Gammel Holmevej 28, 8270 Højbjerg
Rent:
kr. 3,100
Deposit:
kr. 9,300
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
14 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

Nu har du chancen for at bo i et bofællesskab i et dejligt hus med have i Århus. Huset ligger i Holme 2 mins gang fra 2A bus og 5 min til indkøb. Der er 6 lyse værelser fordelt på 150m2 hvoraf ingen ligger i kælderen. Her er foruden køkken også tv-stue, spisestue og 2 badeværelser (et af dem under etabl.). Der er en stor dejlig ugeneret have med drivhus og æbletræ.
Forbrug acconto pr måned: 610kr inkluderer : TV, bredbånd, fri vaskemaskine og tørretumbler samt opvaskemaskine foruden el, vand og varme.

Værelset:
Værelset ligger på husets 1. sal med adgang til egen altan ud mod haven. På værelset er der en stor skabsvæg, et ovenlysvindue og en terassedør. Værelse 5 på værelsesoversigten.

Værelse 6 på værelsesoversigten er 24m2 hvoraf og er også til udlejnin...g pr. 1/4 til 3600kr husleje + 610kr acconto forbrug. Deposium: 15010kr

Beboerne:
Vi er et forholdvis nyopstartet kollektiv der flyttede ind i August 2018. Indtil videre har vi været 4 piger, hvoraf den ene flytter i slut april og en gut (Mikkel) flytter ind. Nu leder vi altså efter 2 nye tilflyttere. To som følge af at renoveringen af 2 sal.
Vi er glade for at snakke, tage en kop kaffe, øl eller smøg. Og ellers er vi bare ned på jorden, elsker film og at lave ting sammen generelt, men en lukket dør er helt forståelig og nødvendig for psykisk stabilitet for alle. Vi leger med tanken om vegetarisk fællesspisning. Dog har vi indtil videre bare lavet mad individuelt, men det er noget man kunne tænke videre med når tilflytterne er fundet.
Vi kræver at man er renlig og at man ryder op efter dig selv!? Desuden at man gerne vil hænge ud. Når man bor tæt sammen er det rart at man kan føle sig hjemme med hinanden.
Nynne, 21 år. Nynne studerer til dagligt Litteraturhistorie på AU og er kæmpe dyreelsker og filmnørd. Derudover må du sikkert låne hendes PS4 hvis du spørger pænt.
Ida M, 24 år. Ida læser på nuværende tidspunkt enkeltfag på VUC for at komme ind på drømmestudiet. Derudover elsker hun musik og brætspil, så hvis dette ejes er det altid et plus.
Anna, 21 år. Anna arbejder som phoner for Folkekirkens Nødhjælp for at tjene lidt til dagen og vejen. Derudover elsker hun at være kreativ, have projekter og drikke øl på en onsdag.
Vi søger kvindlige såvel som mandlige beboere.

Der holdes samtaler løbende i marts (da vi ikke har overblik over, hvor stor interessen er, kan vi ikke love samtale til alle).

OBS: udlejer har slået annoncen op, men bor ikke selv i huset. Jeg sender alle henvendelser videre til beboerne. Mvh Ida W

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
18 - 29
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more