Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
KOLLEKTIVET KROPOTKIN SØGER TO NYE MANDLIGE ROOMIES HHV. PR. 15/9 OG PR.1/10
Rent: kr. 2,500
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 20 m²
City: Odense
The room is rented out Find other rooms

KOLLEKTIVET KROPOTKIN SØGER TO NYE MANDLIGE ROOMIES HHV. PR. 15/9 OG PR.1/10

All information about the room

Address:
Baumgartensvej 38A, 5000 Odense
Rent:
kr. 2,500
Deposit:
kr. 18,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
20 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

KOLLEKTIVET KROPOTKIN SØGER TO NYE MANDLIGE ROOMIES HHV. PR. 15/9 OG PR.1/10

Vi bor seks (pt 4) sammen i en stor villa i Skibhuskvarteret tæt på havnebadet og tæt på byen. Vi har hvert et stort værelse og deler to stuer, køkken, vaskekælder, to bade, fire toiletter, en terrasse og en dejlig have.

Værelserne er hhv. 20 kvm og ca. 28 kvm og kan ses ved samtale.

Vi er alle glade for det sociale i at bo sammen og dele hverdagen med hinanden. Vi holder af at hygge sammen, drikke en øl, have et par årlige arbejdsdage i hus/have og alt derimellem.

Du skal være klar på at tage del i rengøring af fællesområder, årlige arbejdsdage, hvor vi sammen finder ud af hvad vi gerne vil gøre bedre i huset, og dagligdagsting, der skal ordnes. Vi holder fællesspisning 2 gange om ugen, hvor vi skift...es til at stå for madlavningen.

Vi søger derfor en der ønsker at deltage aktivt i vores fællesskabet og de fælles projekter i huset. Vi er et mangfoldigt fællesskab, hvor der er plads til alle, og vi forventer at du deltager aktivt på din egen måde.

Du kommer til at bo sammen med:

Eva: 23 år, starter på humanistisk bachelor på RUC efter sommerferien. Hun er let at snakke med. Sød ung kvinde, altid klar til at feste og fortæller gerne historier fra hendes barndom. Bruger sin gamle veninde som lakaj i sit kolonihavehus.

Carlotta: 20 år, studerer psykologi på SDU, og bruger en rum tid på at psykoanalysere husets beboere. Desuden er hun en ørn på alle instrumenter, har et værelse der er grønnere end dit og har læst Das kapital på tysk.

Marco: 23 år, starter på multimediedesign til september. Du kan tit finde ham på terrassen, hvor han sidder og snitter små kunsthåndværker. Fiks på fingrene er han med sine små projekter, der går lige fra havearbejde til møbler.

Karoline: 22 år, læser samfundsfag på SDU. Hun har styr på alt der har med DIY at gøre, og har oftest gang i bageprojekter ude i køkkenet. Hun er entusiast for foreningslivet og er altid klar på at snakke om alt mellem himmel og jord.

Hvert værelse har en husleje på 2500 pr/m og er inklusiv alt. Indskuddet er på 18.000, da kollektivet er oprettet som en forening og der er et gebyr til overdragelse. De 15.000 af beløbet er et indskud som du får tilbage når du flytter ud. Mere info om dette til en eventuel samtale.
Du er en mand, der har lyst til at bo i kollektiv og dele store og små ting med hinanden i hverdagen. Så hvis det lyder som noget for dig, så skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil bo i kollektiv inden den 10 september, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kærlig hilsen,
Alle os i kollektivet Kropotkin

Vi glæder os til at høre fra dig

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Male
Age:
20 - 30
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more