Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lyst værelse ud til grøn baggård

Rent:
kr. 4,200
Moving in: Immediately
Period: Under 1 year
Size: 14 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Lyst værelse ud til grøn baggård

All information about the room

Address:
Hyltebjerg Allé , 2720 København
Rent:
kr. 4,200
Deposit:
kr. 4,200
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
14 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej derude

Jeg udlejer et værelse ud i Vanløse på 14 kvadratmeter. Som udgangspunkt er lejen i 6 måneder med mulighed for forlængelse, med en måneds opsigelse. Lejligheden ligger tæt på forskellige offentligtransport-muligheder, samt indkøbsmuligheder. Den ligger på anden sal, og dit værelse ligger ud til en gård med grønt areal. Kvarteret er meget stille og roligt. Jeg kan sagtens give en tour af området :) I lejligheden vil du, udover dit værelse, have adgang til fælles køkken og fælles badeværelse samt et kælderrum som vi deler. Der er vaskekælder med vaske - og tørremaskiner, samt tørrerum. Husdyr ikke tilladt.
Lejen på 4200 vil dække vand, el, varme, internet (du kan få en bruger på min Netflix hvis du ønsker), samt div. køkkenartikler (poser, bagepapir, sæbe) samt rengøringsarti...kler og toiletpapir.

Lidt om mig, jeg er 30 år og arbejder på en døgninstitution med børn og unge, jeg arbejder derfor skiftende arbejdstider. Når der ikke er nedlukninger, plejer jeg at være ude med venner, og træne kampsport og eller sidde på børnetelefonen hvor jeg er frivillig. Når jeg kommer hjem, holder jeg meget af at have fred og ro omkring mig og få slappet af. Jeg bruger min tid hjemme på at læse bøger, høre podcasts og se serier. Jeg er ikke den store kok, så køkkenet er der masser plads til dig i. Jeg leder ikke efter en ny veninde/ven, men selvfølgelig er det jo hyggeligt med lidt snak i køkkenet og at man kan sammen :)

Jeg ønsker ikke at der bliver holdt fest i lejligheden, men hvis der skulle være en særlig event, kan vi lige tale om dette. Hvis du elsker at høre høj musik eller tv, så må det blive med med headset eller hørebøffer. For mig er det utrolig vigtigt at man viser hensyn overfor hinanden og er en god roomie.

Jeg leder efter en rolig roomie der kan finde ud af at gøre rent efter sig selv, der er igang med arbejde eller et studie. Derudover arbejder jeg skiftende arbejdstider, nogle gang skal jeg op kl. 5 og andre gange er jeg hjemme omkring midnat, og her er det vigtigt for mig at jeg kan få sovet ;) Det er vigtigt at du har økonomien i orden og at vi kan hyggesnakke lidt i køkkenet når man nu støder på hinanden derude :) Og vigtigst af alt, skal du kunne have det rart med at bo her.

Hvis du tænker at dette lyder som noget for dig, så send mig gerne en besked.

De bedste hilsner
Melissa

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Female
Age:
22 - 32
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Low
Party habits:
Once in a while
+ Read more